Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zelena čistka

Biciklisti i ekolozi čiste nasip i gledaju ptice

26.4.2014., Zadar - Unatoc kisi nekoliko desetaka gradjana odazvalo se akciji 'Zelena cistka' i sudjelovali u ciscenju sume na Musapstanu.  Photo: Dino Stanin/PIXSELL
18.04.2015.
u 10:04

Čsti se kod kanala Sva-Odra u Lučkom

Savski nasip jedna je od lokacija u Zagrebu koja će se čistiti danas u sklopu Zelene čistke. Smeće, koje se nakupilo zbog divljeg odlaganja, čisti se u organizaciji udruge BIOM i Sindikata biciklista, a osim korisnog dijela planiran je i onaj zabavni.

–Kod kanala Sava-Odra u Lučkom, gdje koordiniramo čišćenje, postavit ćemo i tzv. "durbin" pa će građani, koji su uključeni u akciju čišćenja moći pod našim stručnim vodstvom promatrati ptice jer se u blizini nalazi otočić na kojem se gnijezde čigre - rekao je Vedran Lucić iz udruge BIOM.

Akcija započinje okupljanjem biciklima na Savskom mostu u 9.15, pokret prema mjestu čišćenja je u 9.30, a sa samim čišćenjem odabrane lokacije započinje se točno u 10 sati. 

Komentara 1

OP
OpasanNekiLik
11:17 18.04.2015.

Šteta zbog lošeg vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije