Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi na cjevovodu

Bez pitke vode u utorak i srijedu. Doznajte kako se snaći

Cisterna s pitkom vodom
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
14.04.2014.
u 16:13

Vodoopskrba i odvodnja obavještava da se zbog radova isključuje cjevovod u Staroj Pešćenici, Livadarskim odvojcima, dijelu Planinske i Heinzelove u utorak 15. 4., a u dijelu Markuševačke Trnave u srijedu 16. 4.

U utorak 15. travnja ulice Stara Pešćenica, Livadarska IV., V. i VI. odvojak, dio Planinske do Stare Pešćenice te Heinzelova od Nove Branimirove do Ulice Charlesa Darwina, neće imati vode. Od 7 do 18 sati, naime, djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje rekonstruiraju zasunsko okno pa cjevovod mora biti isključen.

Sljedeći dan, 16. travnja od 11 do 14 sati, bez pitke vode će, zbog prespajanja privremenoga mimovoda, biti i dio naselja Markuševačka Trnava.

U prvom navedenom slučaju građanima će voda biti na raspolaganju iz autocisterni s oznakom "pitka voda", no, to neće biti moguće u srijedu u Markuševačkoj Trnavi pa se stanovnici moraju unaprijed pobrinuti za stvaranje zaliha pitke vode, obavještavaju iz Vodoopskrbe i odvodnje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije