Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan narcisa

Besplatni mamografski pregledi na glavnom trgu

Dan narcisa u Zagrebu
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
16.03.2016.
u 10:00

U Hrvatskoj sve godine od raka dojke umire tisuću žena

U povodu Dana narcisa u subotu 19. ožujka na Trgu bana Josipa Jelačića od 10 do 14 sati Zagrepčanke starije od 40 godina moći će obaviti besplatan mamografski pregled. Za pregled se potrebno predbilježiti na brojeve telefona 01 46 96 309 ili 01 46 96 347.

- Uvođenjem nacionalnog probira za rak dojke od strane Ministarstva zdravlja zacrtani su jasni ciljevi, no s obzirom na vrlo varijabilan i relativno malen odaziv žena na besplatne preventivne preglede, nužno je provoditi daljnju edukaciju žena svih dobnih skupina- kazala je pročelnica gradskog ureda za zdravstvo Mirna Šitum naglasivši kako svake godine u Hrvatskoj od raka dojek umire tisuću žena. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije