Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči skupštine

Bernardić: Nema investicija, nema gradnje, a rebalans je kozmetički

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.07.2014.
u 17:00

Šef zagrebačkog SDP-a smatra kako je zemljište koje kupuje grad za produžetak Branimirove preplaćeno tri puta

– U Gradu se, jasno je, povode uzrečicom: “Eure nećemo, kune nemamo”– tako je danas slikovito opisao Davor Bernardić, šef zagrebačkog SDP-a uoči sjednice Gradske skupštine u četvrtak, prozivajući vladajuću garnituru kako je rebalans proračuna o kojem će se raspravljati tek kozmetički.

– Manje se gradi, investicije su u padu a punjenje komunalnog doprinosa manje je za 35 posto. Sve što rade, rade zadužujući budući proračun – poručio je Bernardić.

I dok će skupštinari donositi odluku hoće li Višnja Babić preuzeti vodstvo u kazalištu Trešnja, jasno je kako će glasati Bernardić.

– Kultura mora biti oslobođena politike. Jedini način da ona diše jest onaj bez političkog komandiranja- poručio je Bernardić.

Obrušio se i na odluku gradonačelnika Bandića po kojoj će Grad, kaže Bernardić, kupiti kuću s okućnicom u Sesvetama, od 600 četvornih metara, za nastavak radova na Branimirovoj i za to izbrojati 300 tisuća eura.

– To je preplaćeno tri puta– kaže Bernardić.

Komentara 3

LU
lutomirski
17:35 22.07.2014.

u ovoj drzavi nema buducnosti, napravite jos vise zakona i jos vise poreza uopce zatvorite sve male obrte...a svi su nudraci i prave se pametni a nitijedan nezna nista osim svoju stolicu cuvati....

DU
Deleted user
14:39 23.07.2014.

u pekare smo postavili bravare a u bravariju pekare.nit kruva nit ključa,a gladan a nemoš ukuću.

LI
Lisabon
17:59 22.07.2014.

E moj Bernardicu. Proseci do Sabora pa ces vidjeti sta je nasilno odlucivanje vecine. I provjeri koliko su zahtjeva i amandmana oporbe prihvatili? Da ti pomognem: NULA.Pa se lijepo pokrij preko usiju i prestani trokeljati. Popusili ste izbore u Zagrebu,pa sad uzivajte u demokraciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije