Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernardić o ostavci

'Ili se Kosor želi "oprati" pred izbore ili je riječ o dogovoru u Domoljubnoj koaliciji'

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
03.05.2016.
u 17:42

– Ili su se u Domoljubnoj koaliciji dogovorili da netko iz HDZ-a preuzme zagrebačku Gradsku skupštinu pa onda Kosor radi ustupak ili se Kosor nakon tri godine što je bio u savezu s zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem odlučio malo oprati i distancirati, godinu dana pred izbore, ne bi li na taj način malo "umio" svoj imidž – istaknuo je Bernardić

Potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine i predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić istaknuo je, komentirajući ostavku Darinka Kosora (HSLS) na mjesto predsjednika Gradske skupštine, kako smatra da postoje dva moguća razloga za ostavku: ili je riječ o dogovoru u Domoljubnoj koaliciji da HDZ preuzme Skupštinu ili se Kosor odlučio malo "oprati" i distancirati, godinu dana pred lokalne izbore.

Za najave da će HDZ sad imati predsjednika Skupštine kaže da je to očekivano jer su HDZ i stranka Bandić Milan 365 u koaliciji. 

– Ili su se u Domoljubnoj koaliciji dogovorili da netko iz HDZ-a preuzme zagrebačku Gradsku skupštinu pa onda Kosor radi ustupak ili se Kosor nakon tri godine što je bio u savezu sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, a Zagreb nema ni rezultata niti projekata, odlučio malo oprati i distancirati, godinu dana pred izbore, ne bi li na taj način malo "umio" svoj imidž – istaknuo je Bernardić, u izjavi za Hinu.

Podsjetio je da je Grad Zagreb bez GUP-a i bez EU novca, a sada i bez predsjednika Gradske skupštine, "ali i dalje s Jakuševcem", tamošnjim odlagalištem otpada.

Komentirajući najave potpredsjednice zagrebačke Gradske skupštine Jelene Pavičić Vukičević (Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti) da će HDZ imati predsjednika Gradske skupštine, Bernardić je rekao da je to očekivano jer su HDZ i stranka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u koaliciji.

– To je jasno. I na državnoj razini i u Gradu Zagrebu. To smo vidjeli i na zadnjem proračunu. Prema tome, potpuno normalno i očekivano – smatra Bernardić.  

>>'Novi predsjednik zagrebačke Gradske skupštine trebao bi biti iz HDZ-a'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije