Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentar

Bedasti poštenjaci 
smo svi bez tate i strica 
u ZET-u

tramvaj ZET
Sanjin Strukić/PIXSELL
29.07.2015.
u 14:44

Zar TO što se u javnu tvrtku koju plaćaju svi građani prima rodbina nije nepotizam?

Svatko od nas poznaje nekoga tko se preznojio studirajući, a već duže vrijeme ne može pronaći posao. Ili je od traženja odustao, spakirao se i sreću potražio izvan Hrvatske.

Ne, nije to, dokazuje i ovaj slučaj ZET-a, do sposobnosti tragača poslova, to je do krvi. Pa tko je kriv svoj onoj vojsci mladih ljudi na burzi koji među ZET-ovim zaposlenicima, nemaju nekoga svog - oca, strica, prastrica, tetka, ujaka, nekog? Baš nikog? Pa što da im se kaže, osim da su totalni pehisti. Ili bedasti poštenjaci?

Ne, to zapošljavanje rodbine u gradsku tvrtku koju financiraju “bedasti poštenjaci” nije nepotizam. Nikako. Pa kaže naš gradonačelnik da ne vjeruje da je “TO TO” . A ako nepotizam u standardnom rječniku zamijenimo riječju “to to” hoćete li, gradonačelniče Bandiću, onda vjerovati? Hoćete li se napokon složiti da su čelna mjesta Holdingovih podružnica preuzeli dobri tate, stričevi, ujaci, mame, tetke i strine i nagraditi ih jedinom nagradom koju zaslužuju- otkazom? Nećete, da, jer to ipak nije bio nepotizam.

A vi, sinovi? Dopustit ćete našu znatiželju - kako to odradite? Stanete li na prag ZET-ove podružnice pa sumanuto zazivate oca ili tetku, a kada oni začuju povike, vi od razdragana mahanja probijete/preskočite ogradu i “upadnete” u ZET? Pa izađete s radnom knjižicom i terminom za sutrašnji dolazak na posao? Ako je tako, što vi “bedasti poštenjaci” čekate? Na ogradu pa zazivajte. Možda se koji stric smiluje.

>>Sindikat ZET-a odbacuje kritike: Nepotizam je kada osobi sredite lagan posao

Komentara 9

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
16:41 29.07.2015.

A kako se postaje novinar VL-a?! Natječajem ;)

BR
bradica
15:19 29.07.2015.

a ti se ziher voziš javnim prijevozom!?

RP
rpzagreb
16:34 29.07.2015.

Cijeli Holding sa svim firmama je jasno lice i naličje gradonačelnika. Dakle, trulo i korumpirano društvo kojem svaki mjesec, svaki od nas plaća da rade što i kako im se prohje sa našim novcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije