Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bazen i u školi

Bazeni na Sveticama u svibnju 2015., škola u Sopnici već u rujnu

Bazeni Svetice
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
24.04.2014.
u 09:03

Za 130 milijuna kuna u Sopnici Jelkovcu uređuje se najsuvremenija srednja škola s bazenom i dvoranom, trebala bi biti gotova do rujna. – To su projekti koji su trebali biti gotovi prije 3-4 godine – istaknuo je zagrebački gradonačelnik

U svibnju sljedeće godine Zagrepčani bi na korištenje trebali dobiti tri natkrivena bazena koji se uređuju na Sveticama, odmah uz maksimirski stadion, a već u rujnu, kako je to kazao gradonačelnik Milan Bandić, trebali bi pljeskati najmodernijoj srednjoj školi koja se uređuje u naselju Sopnica Jelkovec.

Sve su to tereni koje je jučer obišao gradonačelnik ne bi li se uvjerio kako napreduju radovi na spomenutim lokacijama. Baš nigdje nije zaboravio napomenuti da je riječ o projektima koji su trebali biti gotovi prije tri-četiri godine, no da ne treba analizirati što je trebalo učiniti, nego zasukati rukave i popraviti štetu.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Moramo sanirati štetu na hidroizolaciji, betonu i samoj konstrukciji pa tek onda možemo nastaviti radove – objasnila je Renata Šoprek iz Holdinga.
Uređenje srednje škole u naselju Sopnica Jelkovec stajat će 130 milijuna kuna, a srednjoškolci će tako imati modernu sportsku dvoranu kao i bazene. Nakon nastave, dvoranu i bazene moći će koristiti stanari toga dijela grada.

>>Bandić na Sveticama: Za 15 mjeseci dobit ćemo sve bazene

Komentara 1

TO
Tot
09:39 24.04.2014.

opet nas laže opet nas mulja, stara partijska škola....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije