Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svetice

Bazeni do zime dobivaju krov i fasadu, u svibnju i kupače

Bazen na Sveticama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.10.2014.
u 09:00

Nakon pet godina propadanja, nazire se budući izgled sportsko-rekreacijskog centra na Maksimiru

Proljeće 2015. godine sve je izgledniji rok završetka radova na bazenskom kompleksu na Sveticama čija je obnova nakon pet godina pauze nastavljena u veljači ove godine.

Naime, vanjska čelična konstrukcija kompleksa završena je, a započelo je postavljanje fasade i krova.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ti bi radovi trebali biti gotovi do zime.

Nakon otvaranja bazena, koje se predviđa za svibanj sljedeće godine, građani će moći uživati u tri bazena – olimpijskom, vaterpolskom i bazenu za rasplivavanje, a za obnovu kompleksa Grad je izdvojio 72 milijuna kuna.

Ovako će izgledati sportski centar na Sveticama, s kampom HNS-a

Bandić na Sveticama: Za 15 mjeseci dobit ćemo sve bazene

Ključne riječi

Komentara 2

BA
beto_alonso
05:03 30.10.2014.

Sjajno, već nakon samo 15 godina Zagreb pokazuje da možda ima kapacitete završiti jednu banalnu investiciju. Ipak, pričekat ćemo svibanj da vidimo. Što je sa žičarom Sljeme?

VI
Vito
13:31 29.10.2014.

Postavljam pitanje: hoće li ta tri bazena biti za građanstvo? ____________ Zašto to pitam? __________ Bazen na Utrinama je namjenjen građanstvu i tamo se ne mogu održavati službena natjecanja, jer nije građen prema sportskim standardima. ___________ Uz to je vrijeme za sportaše "pomaknuto" tako da se ne može normalno trenirati, dok u vrijeme koje bi bilo za normalno treniranje građanstvo ima zakupljene "pruge" koje su praktički prazne __________ Tko su ti koji su zakupili "pruge" "nitko ne zna", ali čuvari ne dopuštaju nikom korištenje praznih prostora, jer nisu namjenjeni njima nego "građanstvu". ____________ Nije istina? ___________ Otiđite pa pogledajte , "još bolje", pokušajte plivati u praznoj pruzi pa će te "vidjeti svog boga" zbog korištenja prostora koji nije "vaš", a prazan je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije