Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zapaljivi' gradonačelnik

Barišić htio oteti mikrofon vatrogascu koji ga je prozvao

Barišić i vatrogasci
Foto: Youtube Screenshot
15.04.2014.
u 12:45

Gradonačelnik Velike Gorice, nezadovoljan govorom u kojem ga se proziva za političko miješanje u rad Vatrogasne zajednice grada, ustao i na silu poželio uzeti mikrofon

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić redovnu je i mirnu, godišnju skupštinu Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice "zapalio" svojim istupom.

Barišić je ustao i pokušao govorniku, koji je govorio o financijskom stanju u Zajednici, na silu uzeti mikrofon, nezadovoljan komentarima na svoj račun.

Čovjek mu je, naime, kazao kako mu je drago "što je gradonačelnik još na slobodi, te da će čuti kakve su posljedice njegova političkog miješanja u rad Vatrogasne zajednice Velike Gorice."

>>Barišić najavio nagrade i kazne, ako treba bit će i nemilosrdni

 

Komentara 4

MD
mara-danda
12:58 15.04.2014.

sada je pitanje dali je barisic iz suice ili iz bugojna

DA
Damirko
16:39 15.04.2014.

Govornik se zove Krešo Hubak. Inače je propali HDZ-ovac i potrčko Ivana Šukera.

DJ
Djomlinjo
14:22 16.04.2014.

Najbolje da je sjedio i mirno slušao kako ovaj započinje govor s time kako je dobro da je gradonačelnik još na slobodi. U svim normalnim uvjetima to je za svaku osudu i ne vidim problem u reakciji Barišića jer se jasno vidi da je htio uzet mikrofon i da ga je Hubak cimnuo nazad te je Barišić odustao od toga dalje. Naslov članka je totalno nepotreban i neprecizan jer ispada da se natezao s njime što baš i nije tako. Hubak je prvi koji nije poštivao propise i pravila na sjednici jer se javio s primjedbom na dnevni red i započeo s vrijeđanjem gradonačelnika, a ne vidim da to piše u ovom članku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije