Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popio čaj s Lovrićem

Bandić o Sandri Švaljek: Zadovoljan sam svačijim radom

Milan Bandić
Foto: Facebook
1/8
24.01.2015.
u 11:46

Milan Bandić je došao u kafić u društvu svojih prjatelja koji su u rano jutro trčali s njim, a nakon toga otišao je na tržnicu Dolac po, kako je rekao, banane.

Gradonačelnik Milan Bandić jutros se prvi puta sastao s pročelnikom Ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivicom Lovrićem nakon što im je ukinuta sudska mjera opreza zbog koje im je bilo zabranjeno komuniciranje.

Nakon uobičajenog jutarnjeg treninga na stazi za trčanje u Kušlanovoj ulci u Zagrebu, gradonačelnik se s Lovrićem sastao u obližnjem kafiću Klinček, a kratko je komentirao i trenutnu situaciju u Gradu Zagrebu te je li zadovoljan s s radom svoje zamjenice Sandre Švaljek.

- Ja sam zadovoljan sa svačijim radom. Važno je da se rade projekti koji su dobili peti mandat u gradu i da se realizira što više tih projekata, te  da se skinu s dnevnog reda. Na tom tragu želim vjerovati da će sve biti realizirano i da svi rade svoj posao, zamjenica u gradu i zastupnici u gradskoj skupštini - kazao je kratko gradonačelnik.

U kafić je došao u društvu svojih prjatelja koji su u rano jutro trčali s njim, a nakon toga otišao je na tržnicu Dolac po, kako je rekao, banane.

>>Bandiću ukinute mjere opreza: Opet smije razgovarati sa Željkom Markić

Komentara 29

Avatar ankabutorac
ankabutorac
10:53 25.01.2015.

Jel moze bar jedan dan bez Bandica...pa kaj vam placa da o njemu piskarate...

MA
majusko
12:03 24.01.2015.

Nekako mi se cini da sve bolje funkcionira u gradu od kada je Svaljekica glavna. Kao da su do sada namjerno izazivali kao pa se pojavljivao Batman kao spasitelj. Pa pogledajte samo snijeg ove godine sve je ocisceno a daa nitko nije ni spomenuo snijeg.

Avatar Honduras
Honduras
17:15 24.01.2015.

kaže bandić: "Zadovoljan sam svačijim radom". u tome i jest čitava njegova tragedija - svačijim radom može biti zadovoljan samo onaj koji i sam radi traljavo, pa ne može ni od drugih tražiti nešto više. samo netko bez ikakvih kriterija može biti zadovoljan sa svačijim radom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije