Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT

Bandiću darovi zaplijenjeni pa nema humanitarne aukcije

Milan Bandić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
22.11.2014.
u 11:54

Dosada je prikupljeni novac takvom prodajom Bandić uplaćivao Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti

Prvi je ovo rođendan Milana Bandića kada neće biti organizirana humanitarna prodaja darovanih predmeta, slika, skulptura i drugih, koje gradonačelnik primi obnašajući svoju dužnost, a na svoj rođendan organizira prigodnu prodaju.

Dosada je prikupljeni novac takvom prodajom Bandić uplaćivao Zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti. Ove godine sve te stvari zaplijenjene su mu poradi provođenja istrage.

- Ispričavamo se svima što ove godine neće biti organizirana ova aukcija iz svima znanih razloga - poručili su u priopćenju gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica upravnog odbora zaklade Vida Demarin.

>> Bandić 59. rođendan započeo kupnjom na Dolcu

>> Pogledajte kako je Milan Bandić proveo svoj prvi dan na slobodi

Komentara 11

Avatar Svećenik
Svećenik
16:58 23.11.2014.

to me podsjeća da dodjelu štafete povodom rođendana Velikog vođe. ili bar, na podjelu mandarina

GE
geler203
13:20 22.11.2014.

Zakon je vrlo jasan. Da je prijavio na vrijeme ne bi sada bilo oduzeto.

BO
bolesnodrustvo
16:04 22.11.2014.

Čovjeku nisu bili potrebni darovi kad je on očito imao načine da si sam priskrbi puno više od darova koji su simbolični.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije