Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove rošade

Bandićevac Jadranko Baturić ostao je bez fotelje

09.11.2011., Zagreb - Okupljanje clanova izbornog stozera Milana Bandica. Jadranko Baturic dolazi na sastanak. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
19.12.2014.
u 10:30

- Nije riječ o nikakvim trzavicama, već ostavku dajem iz osobnih razloga - komentirao je Baturić

Jadranko Baturić, jedan od najvjernijih suradnika gradonačelnika Milana Bandića jučer je dao ostavku na mjesto potpredsjednika Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb - zapad.

Krajem rujna HDZ-ovac Željko Fiolić postao je predsjednik Vijeća zamijenivši nezavisnog Miju Krištića (na listi J.Baturića), koji je pak prije u travnju s HDZ-om i Baturićem smijenio s vlasti SDP. Baturić je tada ostao na mjestu potpredsjednika.

–Nije riječ o nikakvim trzavicama već ostavku dajem iz osobnih razloga. Bit ću predsjednik kluba pozicije (HDZ, HSS, HSP AS, Laburisti), a rotacija je dogovorena i bit će je opet - kazao je Baturić. 

Komentara 1

PU
Punker
01:23 20.12.2014.

Lopov i baraba, Bandićev čovjek! Doašao s vrećicom iz Bosne a sad vlasnik mnogočega, dok je asfalt u Novom Zagrebu par centimetara tanji! Gdej su službe koje bi trebale pratiti ovakvo neosnovano bogaćenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije