Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Švaljek

Bandićeva zamjenica vidno uznemirena: Ne znamo tko je priveden

Sandra Švaljek
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
20.10.2014.
u 11:10

– Jedino što mogu poručiti jest da grad funkcionira uredno u svim svojim elementima – poručila je Švaljek

– Svi poslovi i u gradu i u Holdingu redovito se obavljaju, sve funkcionira uredno, a mi u gradu jutros smo održali dva redovna kolegija – rekla je Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika koja je preuzela upravljanje gradom. Kako je rekla, na kolegiju se raspravljalo o aktivnostima za današnji i sutrašnji dan.

Iako je preuzela upravljanje gradom, Švaljek je vidno uznemirena, nije željela reći tko danas od pročelnika, zaposlenika grada i suradnika Milana Bandića nije pristigao na posao, a tko je od najbližih suradnika priveden.

Nije znala je li Bandić u zgradi

Iako je održan kolegij na koji su inače dužni doći svi suradnici i pročelnici, nitko nije htio reći tko se nije pojavio. – Nemamo informaciju o tome tko je priveden od suradnika, od 2800 zaposlenika i ne znamo tko je, a tko nije došao na posao. Jedino što mogu poručiti da grad funkcionira uredno u svim svojim elementima – poručila Švaljek.

Novinari su neuobičajeno za press-konferenciju u novinarsku sobu uvedeni 25 minuta prije početka službene izjave pa su se pojavile špekulacije kako je u pratnji istražitelja u samu zgradu doveden i Milan Bandić. – Ne znam je li u zgradi – odgovorila je na to Švaljek.

>>'Palo' pola Holdinga, uhićeni i M. Laco, V. Bulum, I. Markus i M. Benko

>>Bandića terete za utaju 10 milijuna poreza u predsjedničkoj kampanji?

>>Kralj reciklaže i otpada Bandića zna godinama

>>Uhićenje Milana Bandića tek je početak katarze

Komentara 35

VI
vibrator
11:33 20.10.2014.

jučer je vidno potresena izjavila pred poglavarstvom, da se ljudi sad pitaju kako će funkcionirati grad i holding. malo mi je puna kapa tog titoističkog sindroma, kako će sad kad ga nema funkcionrati ovo ili ono, baš ovako-normalno, jer svako radi svoj posao. nemojte mi prodavati demagogiju više

IV
Ivanhop
11:49 20.10.2014.

Nakon što je Bandić osvojio izbore u Zagrebu prije godinu i pol, a pogotovo kada je Bandić dao nogicu Milanovićevom Čoviću i ostalim sdp uhljebima u Holdingu, Milanović je pobjesnio te je naredio uhićenje Bandića. Svakodnevno unatrag godinu dana su razno razne inspekcije upadale u Holding i gradsku upravu i uzimale te secirale svaki zarez i tražili dlaku u jajetu. Tražim od Cvitana i tih inspekcija da tako seciraju svaki zarez u vladinim dokumentima koje potpisuje Milanović, Zmajlović, Ranko Ostojić i drugi ministri. Zašto tako ne upadate u vladine zgrade i ministarstva, zašto ne upadate u Apis i secirat dokumentaciju u toj državnoj firmi u koju se uhljebljuju sdp-ovci, ovo je političko i jako selektivno odrađeno od Milanovićevih uskok-a i zato će svi redom kazneno odgovarati zbog zlouprabe položaje kada spuše za godinu dana fotelje!

Avatar mlijeko
mlijeko
12:36 20.10.2014.

Kada bi USKOK bio tako revnosan i u drugim sredinam pola gradonačelnika i načelnika općina bi bili u zatvoru, a za djelo nezakonitog zapošljavanja apsolutno svi do jednoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije