Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovanje

Bandić u Rimu treći put ove godine, izlaže poslovne prijedloge

28.09.2014., Zagreb - Vrtna zabava u Botanickom vrtu povodom nove akademske godine. Rektor Aleksa Bjelis. Gradonacelnik Milan Bandic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
30.09.2014.
u 09:30

Gradonačelnik putuje u Rim kako bi sudjelovao na sastanku gradonačelnika 28 glavnih gradova Europske unije pod nazivom "Developing an EU Urban Agenda"

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sutra će ponovo spakirati kovčege i krenuti put Rima – treći je to njegov ovogodišnji posjet Vječnom Gradu.

I dok je posljednji put putovao potkraj srpnja kako bi uz ostalo Zagrebu osigurao mjesto na Svjetskoj izložbi u Milanu, EXPO 2015., nakon što je Vlada RH odustala od sudjelovanja, a on iskoristio priliku da pokaže "kako se to radi", sutra, 1. listopada, gradonačelnik Bandić putuje u Rim kako bi sudjelovao na sastanku gradonačelnika 28 glavnih gradova Europske unije pod nazivom "Developing an EU Urban Agenda".

Dva su pitanja predviđena na cjelodnevnom sastanku: Kako unaprijediti stajališta vlasti u pogledu projekata EU Urban Agenda, kao i koje su potrebe glavnih gradova u kontekstu EU Urban Agenda. Baš o toj posljednjoj temi, kako doznajemo, gradonačelnik Bandić izložit će ostalim gradonačelnicima svoje poslovne prijedloge.

U zagrebačkoj delegaciji na novom sastanku u Rimu uz Milana Bandića je i Jadranka Veselić Bruvo, pročelnica za strategijsko planiranje i razvoj grada, Marijan Maras, pročelnik za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, i Valerija Kelemen Pepeonik, viša savjetnica.

>>Bandić u Rimu: Zagreb će umjesto Hrvatske sudjelovati na Expou 2015

>>Rimljani žele svoj holding, uzor im je – zagrebački

Komentara 4

2X
2Xgeneral
09:50 30.09.2014.

Gradonačelnici Londona, Parisa, Madrida jako su zinteresirani kako je matan Miki fantastično organizirao javni prijevoz u metropoli ( Zagrebu ) i riješio parkiranje na zadovoljstvo svojih prijatelja, pajda, kumova, rođa. Pogotovo ih zanima kako je uspio "organizirati" uređenje privatnih fasadaa ( na privatnim kućama ) svojih pajda na račun građana grada???? Jako su zavidni na tim postignućima koji njima godinama nisu dostupna. Matane pokaži im što znači gradonačelnik!!!!!! I pričaj im na Hrvatskom da te bolje razuniju.

MA
magnum2013
10:27 01.10.2014.

Kad nam novinari ovako prezentiraju "službene posjete" Bandića Rimu, valjda mu je tako naređeno. Međutim postoji jedna druga kvaka zašto Bandić odlazi u Rim. Svi koji su dobro upoznati sa njegovim odlascima znaju da su ti odlasci u Rim svakih šest mjeseci. Sa njim istovremeno odlazi i jedna te ista ljećnica. Koji rade u Poglavarstvu reči će vam da je Bandić nakon Rima kao novi. Nema nikad objašnjenja gdje je bio i zašto je putovao. Sada procjenite sami za šta izdvajamo sredstva i koje rezultate imamo od odlazaka gradonačelnika u RIM.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:28 30.09.2014.

Hm, kaj to znači da neče biti u subotu u Kozari putevima na grahu i druženju s Josipovićem? Shvatio je Miki da je bolje zujati po Rimu, nego gacati po mlakama u predgrađima s romskom populacijom. On bi, jer je tamo među svojima, ali dame zaprljaju štikle i evo ti problema sutra u Poglavarstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije