Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijelit će pakete

Bandić u cik zore krenuo prema Gunji kao volonter Crvenog križa

Bandić s Crvenim križem krenuo u Gunju
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
17.12.2014.
u 08:07

– Nisam nikada primao plaću, a da ne radim – rekao je Bandić

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je u cik zore krenuo iz zagrebačkog Crvenog križa prema Gunji gdje će djeci podijeliti božićne pakete. Na put je krenuo u 6.45 nakon što je u kombi s kojim je krenuo natovario nekoliko kutija namirnica.

Ipak, u Gunju Bandić nije otišao kao gradonačelnik zbog sudske zabrane, već kao volonter Crvenog križa. – Ja nisam nikada bio parazit pa ne želim ni sada, nisam nikada primao plaću, a da ne radim, a kako ne smijem raditi dok se postupak ne okonča, stavio sam se na raspolaganje Crvenom križu 24 sata da se barem na taj način odužim zajednici – kazao je Bandić.

Dodao je da je jedino što želi pomoći ljudima. U Gunji se njegov dolazak očekuje oko 11 sati.

>> Milan Bandić s prijateljima popio kavu u Maloj kavani

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Komentara 39

JU
Juraszura
10:32 17.12.2014.

Gledajuci ovu predizbornu kampanju mislim na je i najvecim naivcima jasno zasto je Bandic bas prije pocetka iste zavrsio u Remetincu.

ZG
zgblabla
09:27 17.12.2014.

nisam njegov pristaša,ali bolje da i ovo radi nego ništa, malo manje zlobe ne bi škodilo u ovim komentarima

TR
Trucker
09:45 17.12.2014.

Koliko zlobe i jala u komentarima, koliko se blati po čovjeku koji još nije osuđen a već ga široka masa čereči? Što to ima u ljudima tužno, da ulaze u tuđe živote? Gospodin Bandić je za grad učinio najviše odod legendarnog Većeslava Holjevca nitko nije toliko uradio za Zagreb kao gospodin Bandić! Ono najbitnije od svega jeste da je uvijek bio uz malog čovjeka, običnog građana! Mome ocu pokojnome je u znak hvale za rad sa djecom u domeni tehničke kulture osobno došao na posljedni ispračaj! Po tome se vidi tko je čovjek od karaktera! Hvala gospodinu Bandiću za sve što je učinio za mog pokojnog oca! A Vi obijesni pljujte i dalje po njemu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije