Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazov za mrsića

Bandić spašava Vladu, nudi novac za zapošljavanje mladih

Milan Bandić mikrofoni
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.04.2014.
u 15:34

Ponudit ćemo resornom Ministarstvu i Vladi da zajedno sjednemo, da Grad Zagreb iziđe ususret i rebalansom proračuna osigura sredstva za svu djecu u Hrvatskoj, ako kolege ne mogu, dok ne dođu sredstva iz EU, naći pare - najavljuje zagrebački gradonačelnik

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić opet se, izgleda, pojavljuje kao spasioc u situacijama kad država "zabrlja".

Tako se već ranije, pri problemima s Imunološkim zavodom, nametnuo kao partner koji bi Zavod zajedno s radnicima preuzeo i za 15 milijuna eura, a sad novac Vladi nudi i za zapošljavanje mladih.

- Ponudit ćemo resornom Ministarstvu i Vladi da zajedno sjednemo, da Grad Zagreb iziđe ususret i rebalansom proračuna osigura sredstva za svu djecu u Hrvatskoj - predložio je Bandić kako spasiti mlade koji su prošlotjednim Vladinim ukidanjem mjera aktivne politike za zapošljavanje ostali bez prilike za osposobljavanje i stjecanje radnog iskustva.

To će nastavlja zagrebački gradonačelnik, a prenosi Radio Sljeme, biti od pomoći "ako kolege ne mogu, dok ne dođu sredstva iz Europske unije, naći pare".
- Onda ćemo za 500 ljudi koji su se prijavili u Zagrebu naći financijsku konstrukciju da ih primimo i platimo tih 1600 kuna - poručio je Bandić.

>>Mrsiću rebalans uzeo 177 milijuna kuna za zapošljavanje

>>Mrsić ne može do novca za mlade jer Grčić nema dozvole Europske unije

Komentara 31

SJ
Sve je uzalud
19:05 02.04.2014.

.......kakvo ghuženje................

SC
super cool
18:42 02.04.2014.

EU rješava ovaj problem jer su zgroženi ponašanjem vlade.

RO
robzidani
19:02 02.04.2014.

Drug pomaže drugovima, i to je u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije