Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'I dalje na raspolaganju'

Bandić s radnicima Imunološkog: Grad Zagreb može pozajmiti sredstva za plaće

Milan Bandić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
04.08.2015.
u 14:37

Povod sastanku bila je potencijalna blokada Imunološkog zavoda od ZET-a. Međutim, unatoč postojećem dugovanju od 93.000 kuna, do blokade neće doći

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima primio je danas u Gradskoj upravi sindikalnu povjerenicu Sindikata EKN Lidiju Jagarinec i zamjenicu Renatu Tišljer.

Povod sastanku bila je potencijalna blokada Imunološkog zavoda od ZET-a. Međutim, unatoč postojećem dugovanju od 93.000 kuna, do blokade neće doći.

Gradonačelnik je istaknuo da i dalje stoji ponuda Grada Zagreba koja ide za sustavnim rješenjem problema, a i u ovoj situaciji, kada radnici ne mogu do svojih plaća, moguća je, ako nema drugog rješenja, i pozajmica Grada Zagreba koja bi pomogla da zaposlenici dobiju barem dio svojih primanja.

„I dalje sam vam na raspolaganju“, rekao je gradonačelnik, a gospođa Jagarinec zahvalila mu je na svoj dosadašnjoj podršci i činjenici da tako uporno stoji na strani Imunološkog zavoda i njegovih djelatnika.

Sastanku su, uz gradonačelnika, prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić, pomoćnik pročelnice Gradskog ureda za zdravstvo Slavko Antolić, posebna viša savjetnica gradonačelnika za upravu i pravne poslove Andrea Šulentić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga Danijela Franić i voditeljica podružnice ZET Ljuba Žgela.

>> Imunološki zavod u rukama države. Milanović: To je jedini način da se zavod sačuva

Komentara 9

2X
2Xgeneral
20:22 04.08.2015.

o mikijevu sklopu dosta je ponovitinjegove riječi: pa šta, mnogi su protiv bandićevih fontana tako su bili u Parisu protiv Aiffelove k u l e!!! iki ne zna razliku između tornja i kule!!! miki genijalac! najbolje je kad miki šuti.

Avatar liquidsky
liquidsky
19:25 04.08.2015.

Dragi naš gradonačelnik. On će spasiti Inmnurolološki. U slobodno vrijeme - dok ne kuha raštiku - on je biznismen i biokemičar.

2X
2Xgeneral
16:02 04.08.2015.

miki, ne može zagreb pozajmiti za plaće jer tvoj holding i pajdo ne plaćaju tri mjeseca račune iako su radovi izvršeni. samim time zgrade gube i diskont od 10 posto za avansno plaćanje a same zgrade imaju vlastitog novca kojeg tvoj pajdo i ti raz**bete i posuđujete pajdama. elementarna nepogoda zadesila zagreb u zadnjih 15 godina. bolje da je prošao jedan cunami, tajfun ili katarina bar bi bili u šku jedan dan a ovako 15 godina!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije