Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da ne traje 29 godina

Bandić poziva građane: Dopunite zahtjeve za legalizaciju

bageri
09.12.2013.
u 12:43

Bandić je za rješavanje postupaka legalizacije otovrio i nove prostorije Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, IV i V kat.

Nakon što je ministrica graditeljstva Anka Mrak Taritaš kazala kako bi legalizacija u Zagrebu ovim tempom mogla potrajati 29 godina, zagrebački je gradonačelnik Milan Bandić poslao poziv građanima:

- Molim vas i pozivam da dopunite zahtjeve koje ste predali do 30.06.2013., a za koje do sada niste dostavili propisanu dokumentaciju, kako bi ih mogli dovršiti.

Bandić je za rješavanje postupaka legalizacije otovrio i nove prostorije Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, IV i V kat.

Uredi su otvoreni radnim danom od 8 do 16 sati, a  za sve informacije o postupanju po zahtjevima građani se mogu informirati  na besplatni telefon 0800 1771 te na telefone ureda na Zagrebačkom velesajmu, na Trgu Stjepana Radića 1 i na Područnim uredima koji su objavljeni na www.zagreb.hr.

>>Tim od 220 ljudi bavi se legalizacijom, od 92.000 zahtjeva obrađeno 10.000

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije