Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA SKUPŠTINI GRADA ZAGREBA

Etlinger: Zašto privatne interese stavljate ispred Zagrepčana? Bandić: Vi biste meni trebali pljeskati

Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
01.12.2016.
u 11:07

Bandić je napomenuo kako je prvotna terasa koju je Tomislav Horvatinčić počeo postavljati na Cvjetnom rezultat propusta službi, a da je sada dobio jednaku dozvolu kao i svi ostali

Prodavači s Borongaja svoje pozicije neće morati napuštati sljedećih 6 mjeseci, radovi na Iličkom placu bit će gotovi za 20 dana, vlasnici lunaparkova dobit će trajnu lokaciju kod Velesajma, a cvjećare s Trga Petra Preradovića nitko nije potjerao. Rezime je to gradskih aktivnosti koje je za govornicom pobrojio gradonačelnik Milan Bandić.

Njegov je to uostalom odgovor zastupniku Dominiku Etlingeru (SDP) koji ga je, između ostalog, upitao zašto privatne interese stavlja ispred interesa Zagrepčana.

– Vi biste  mi trebali pljeskati. Pustite gradonačelnika da inzistira na pogrešnim odlukama – odgovorio je Bandić Etlingeru naglasivši kako grad pulsira i živi bez obzira na to što oporbenjaci ističu da se građani sve više bune protiv njegove politike.

Iako je Bandića vidljivo zasmetalo da ga se s govornice proziva da zadovoljava privatne interese, napomenuo je kako je prvotna terasa koju je Tomislav Horvatinčić počeo postavljati na Cvjetnom rezultat propusta službi, a da je sada dobio jednaku dozvolu kao i svi ostali kojima je terasa na tome dijelu.

– Jedina razlika je da Horvatinčićev kafić ima podest pa sam razmišljao da to bude obveza za sve. No, nemaju svi ugostitelji novaca za to – kazao je Bandić. 

Ipak, gradonačelnik, iako svjestan da je bilo propusta, još nije kaznio odgovorne za slučaj Cvjetno.

Komentara 50

Avatar gladijator4
gladijator4
11:16 01.12.2016.

Samo da ode, da ga nema više u Zagrebu...

TM
trade_mark
13:13 01.12.2016.

mi bismo tebi trebali pljeskati? za što? zato što kradeš, lažes i varaš? hahaha!! pljeskat ćemo ti iduće godine u 5. mjesecu kad budeš na odlasku. a nakon toga ćemo ti organizirati i svečani doček u ćuzu kad za to dođe vrijeme. a vjeruj mi doći će. doći će! poslat ćemo onda i televiziju i novine da te slikaju, jel' može ??

Avatar Milokliz
Milokliz
11:41 01.12.2016.

Ja ću mu pljeskati kad zasvira klavir, Remetinečka simfonija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije