Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grad spreman

Bandić: Polizat ću asfalt i pojesti sav snijeg

Milan Bandić
Slavko Midzor/PIXSELL
23.01.2014.
u 14:47

Gradonačelnik Milan Bandić poručio je kako je glavni grad spreman za najavljeni snijeg.

- Polizat ću asfalt i pojesti sav snijeg - u svom je stilu gradonačelnik Milan Bandić poručio kako je glavni grad spreman za najavljeni snijeg.

Kaže ne očekuje probleme a zimska služba spremna je. - Imamo najbolju zimsku službu i svi su spremni. Navikli smo građane na visoki standard - rekao je gradonačelnik poručivši kako je najavljenih 30 centimetara snijega "dječja igra".

>> Pročitajte sve detalje skore velike promjene vremena

Komentara 14

Avatar Azriel
Azriel
16:27 23.01.2014.

gospodine gradonačelniče Dobar tek!

FR
frondi
18:14 23.01.2014.

isto kao što se spalio na Jakuševcu ako ne rješi pitanje spalionice i odlaganje otpada. "Javno ću se spaliti na jakuševečkom smetlištu ako ga za četiri godine ne budem uspio sanirati", rekao je tako 2001., a 2007. dodao "U ljetoo 2001. obećao sam da ćemo se "skuriti" ako ne završimo prvu fazu gradnje, što smo uspješno završili prije rokova uz goleme uštede. Nećemo stati dok posljednji kamion ne ode iz Jakuševca". dosta je populizma primi se ekonomije gradonačelniče, tete iz vrtića mu uzele novce što li je tek slijedeće.

Avatar tajar
tajar
18:37 23.01.2014.

Kad padne 20cm snijega tramvaji ne voze, a 30cm je "dječja igra". Gradonačelnik time želi dati do znanja građanima Zagreba, da ih smatra djecom iz vrtića-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije