Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetno kino Tuškanac

Bandić otvorio peti Fantastic Zagreb film festival

fantastic
Foto: Fantastic Zagreb film festival
1/9
27.06.2015.
u 14:15

Festival je započeo višestruko nagrađivanim korejskim trilerom Koma dan

Prekrasna ljetna pozornica kina Tuškanac po peti je put ugostila Fantastic Zagreb film festival i najavila još jedno uzbudljivo filmsko ljeto u jednoj od najljepših zagrebačkih šuma. Festival fantastičnog  je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je pozdravio brojne gledatelje te čestitao organizatorima na uspjehu i jubilarnom petom izdanju kojim Fantastic obilježava svoj mali rođendan.

Festival je započeo višestruko nagrađivanim korejskim trilerom KOMA DAN!, a u fantastičnoj napetoj priči ispunjenoj akcijom i crnim humorom, uz brojne ljubitelje filma uživali su i predstavnici nekoliko stranih veleposlanstava u Zagrebu, od Finske, Danske, Rusije i dr.

 - S velikim veseljem započinjemo naš 5. Fantastic, vjerujemo da smo odabrali jako dobar filmski program u kojem će se naći ponešto za svakog ljubitelja žanrovskih filmova. Posebno iščekujemo dvije projekcije na Medvedgradu, stvarno fantastičnoj lokaciji, koja je moguća samo uz našeg generalnog partnera Bnet. A moramo naglasiti i da smo jako zadovoljni interesom i odazivom na prvi Europski žanrovski forum koji organiziramo ove godine. Uglavnom, super festival i nadamo se da ćete biti više nego zadovoljni, izjavio je suosnivač/direktor festivala Stjepan Hundić

>> Trileri i fantastika na Tuškancu, Medvedgradu, u kinu Europa

Komentara 1

LA
LANA555
02:17 28.06.2015.

Miki u zadnje vrijeme ili nesto djeli ili nesto otvara.Nista ne dela posto je lecuga.pun je ko brod pa mu se neda delati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije