Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velikodušni Milan

Bandić obišao stožer Zimske službe i radnike počastio odojkom

Bandić počastio s odojkom (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
26.03.2013.
u 22:27

Uz pečeni odojak i mladi luk, gradonačelnik je zahvalio svima koji su sudjelovali u čišćenju ulica, prilaza, tramvajskih stajališta i parkirališta.

Gradonačelnik Milan Bandić zajedno s djelatnicima Zimske službe večeras je proslavio, kako kaže, uspješnu borbu sa snijegom koji je ove zime nekoliko puta gotovo blokirao grad.

Uz pečeni odojak i mladi luk, gradonačelnik je zahvalio svima koji su sudjelovali u čišćenju ulica, prilaza, tramvajskih stajališta i parkirališta.

- Žao mi je samo što snijeg opet neće padati jer smo mi dobro uhodani - našalio se kratko gradonačelnik, te djelatnicima poželio dobar tek. Proljetne pahulje, kako je to bilo u prosincu, nisu iznenadile Zimsku službu, a pohvalio se time i direktor Alen Gospočić

- Cilj je bio da grad do jutra kako mi to kažemo bude crn do 90 posto, i tako je i bilo. Kasnije smo krenuli čistiti i kvartovske ulice, a nismo bili ztrpani ni pozivima - pohvalio se Gospočić.

>>Bandić: Imamo najbolju zimsku službu u ovom dijelu Europe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije