Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio izlazak i na parlamentarne izbore

Bandić o Švaljek: Ona je igrom slučaja na funkciji

grah bandić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
03.03.2015.
u 19:45

Na pitanje je li ovo predizborna kampanja odgovorio je kako za njega kampanja traje 365 dana u godini pa ne zna što je to predizborna kampanja

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić​ danas je za RTL televiziju prokomentirao moguće nove izbore za gradonačelnika i to u restoranu Staro gnijezdo u Markuševcu gdje se družio s prijateljima i simpatizerima.

Na pitanje je li ovo predizborna kampanja odgovorio je kako za njega kampanja traje 365 dana u godini pa ne zna što je to predizborna kampanja.

Upitan kada će dati ostavku odgovorio je:

– To treba vidjeti, Bog se moli po redu. Zamjenica radi svoj posao, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Do kraja trećeg mjeseca bit će osnovana stranka i do tada ćemo donijeti odluku o izlasku na izbore – kazao je Bandić. Na pitanje zašto promjena u retorici i je li Švaljek izgubila njegovo povjerenje, kako nitko nije izgubio njegovo povjerenje.

– Gospođa Švaljek radi svoj posao najbolje što zna. Ja bih to radio puno brže i djelotvornije pa to već i vrapci na grani znaju. Ona je zamjenica gradonačelnika i igrom slučaja je sada na toj funkciji. Povjerenje građana nisam dobio ni zbog lijepih očiju ni stasa jer nisam debel ko pajcek. Dobio sam to zahvaljujući šljaki od 16 sati dnevno. Nitko u sljedećih 1000 godina više neće osvojiti pet puta zaredom gradonačelnički mandat. Projekti koji stoje ne smiju stati i ako se stvari do kraja ožujka ne budu odvijale onako kako ja mislim da bi trebale, dat ću ostavku, to je moje legitimno pravo. Ne želim primati plaću i gledati kako se kljašte moji projekti – kazao je.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Kazao je kako je u kontaktu sa Švaljek te su se vidjeli u subotu.

– Obavijestila me kako će izabrati predsjednika uprave i članove uprave Holdinga i tu smo stali jer ja ne smijem davati nikakve prijedloge. Rekao sam da izaberu onoga za koga misle da je najbolji – kazao je. Istaknuo je kako se slaže što je za ta radna mjesta proveden natječaj ako je riječ o pravom, a ne fingiranom natječaju. Rekao je kako vjeruje svojim sugrađanima.

– Moj rejting je nešto malo manji nego 2013., ali se vrti tu nigdje. Nisam naivan, brojim 60. godinu i sve što radim, radio sam pošteno i transparentno. Neka sudovi i odvjetnici rade svoj posao – kazao je.

Na upit planira li se kandidirati i za parlamentarne izbore, Bandić je ponovio "kako se Bog moli po redu".

– Odradimo ovo u Zagrebu, a iza toga će na parlamentarne izbore. Uvjeren sam kako ima prostora za stranku Milana Bandića – kazao je.

>> Bandić: Spreman sam odmah dati ostavku ako mi nađu nešto van imovinske kartice

Komentara 78

LN
Lijepa+nasa
20:11 03.03.2015.

Novo na youtubu '' Tomislav Karamarko - Zabranjena istina u Hrvatskoj ''....hdz i sdp koaliraju u gradu Osijeku već godinama,......maknimo sa vlasti i jedne i druge,dosta je i hdezea i sdpea,...dolaze novi ljudi,..dolaze mladi kao Božo Petrov i njemu slični. ....glasajmo za promjene

Avatar Verona
Verona
21:41 03.03.2015.

"Nitko u sljedećih 1000 godina više neće osvojiti pet puta zaredom gradonačelnički mandat." Možda, ali isto tako na kraju završiti karijeru u zatvoru.

MK
MKGRA
21:54 03.03.2015.

Bolje da je otišao u Zavičajno gnijezdo ,ali uskoro ce on u remetinecko gnijezdo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije