Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Švaljek

Bandić nezadovoljan? Nisam to čula na svoje uši, pa on mi je dao punomoć

U gradskoj upravi Zagreba predstavljena je start-up konferencija pod nazivom
29.01.2015.
u 11:00

Zbog obveza vođenja grada, kako je kazala, još nije javno podržala osnovanu udrugu Klub Milana Bandića

– Nisam čula na svoje uši da je gradonačelnik Milan Bandić nezadovoljan mojim radom. Gradonačelnik mi je dao punomoć da obnašam dužnost – tako je to poručila dogradonačelnica Sandra Švaljek komentirajući za Radio Sljeme nagađanja o Bandićevu nezadovoljstvu.

Kako je napomenula, svojim je radom, barem onim o kojem su ovisili eventualni prijevremeni izbori, poput donošenja proračuna, učinila sve kako se oni ne bi raspisali u Gradu, a da je konačna odluka o eventualnim izborima upravo na gradonačelniku Bandiću.

Nije dogradonačelnica propustila komentirati ni upozorenje Darinka Kosora, predsjednika Gradske skupštine, da je u radu opstruiraju, naglasivši kako ni sama nije razumjela što je Kosor time želio reći.

– Taj dio njegova komentara nisam razumjela. Opstrukcija ne postoji, moja je suradnja sa svim pročelnicima izuzetno dobra. Pročelnicima je stalo da se svi planirani projekti pokreću – poručila je Sandra Švaljek.

Na pitanje koji je razlog da još uvijek nije javno podržala osnovanu Bandićevu udrugu, dogradonačelnica je među ostalim kazala da je u isto vrijeme imala Klub zastupnika u Skupštini, a kako uz poslove vođenja Grada koje je preuzela od Milana Bandića jednostavno nema vremena za druge aktivnosti.

– Da sam s gradonačelnikom Bandićem razgovarala, javno je poznato, no u tome razgovoru nikada nije naglasio svoje nezadovoljstvo – objasnila je Švaljek.

Kazala je također da se u Gradu poduzimaju svi koraci kako bi se ispunili preduvjeti da se uskoro raspiše natječaj kojim bi se tražili zainteresirani investitori za Blok Badel.

Kosor govori uime Sandre Švaljek, 'bandićevci' optužuju da joj diktira odluke

Komentara 21

DA
danijelrukavina4
15:39 29.01.2015.

Sandra, ti si školovanija od njih sviju. Prema tome, raditi znaš, ne trebaš slušati nikoga od njih. Od tebe očekujem da se založiš da se od sada za sva mjesta u gradu objavljuju javni natječaji da se svi, koji se osjećaju da su kvalificirani, mogu prijaviti. Druga stvar, kada se s odabranim kandidatom sklapa ugovor, da ne budu ugovori kao do sada, sa otpremninama i sličnim "menadžerskim štosevima" - nema nikakvih otpremnina, imate plaću i radite. Ako ne budete zadovoljni - doviđenja. A ovi tzv. "menadžeri" - pravac Wall street. Isto tako, nakon određenog vremena, ako grad vidi da nema rezultata, "Šimecki br.46" dužnosniku. Prema tome, Sandra, nema straha, samo delaj.

M3
Miške 3
11:38 29.01.2015.

Sandrice, on se boji da vi nebi bila dobra; očekuje da budete lošija, pa da svi žale za Bandićem. Samo ustrajte da vas ne zajaše "klijantela" i odrežite im pipce za crnu lovu. I bit ćete najuspješnija gradonačelnica. Sad kad imamo predsjednicu, ministricu vanjskih poslova i gradonačelnicu- pokazujemo koliko smo rodno tolerantna delžela.

ĆA
ćaćaća
11:44 29.01.2015.

znači 3 su preuzele i zg..kako to drugačije shvatiti..sve bitnije osobe oko bandića su strpali u zatvor a kojića koji je glavni financijer nisu..možda zato jer je kojić nevjenčani suprug gđice švaljek .)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije