Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradonačelnik obećao

Bandić: Pa ja ću se skinuti u tange ako je to u interesu građana

Milan Bandić
Foto: Infobiro
1/4
27.08.2014.
u 16:46

Bandić optužio ministra Zmajlovića za nedonošenje uredbe po kojoj bi se utvrdio model naplate i cijene

 Iako je preostalo još mjesec dana roka u kojem bi u potpunosti trebao zaživjeti plan odvojenog prikupljanja otpada, a građanima se računi ispostavljati po novom modelu naplate, ni uoći sutrašnje tematske sjednice Skupštine o gospodarenju otpada, cijena koju će plaćati građani za odvoz još uvijek nije definirana!  

Za sve je kriv, poručuje gradonačelnik Milan Bandić, resorni ministar Mihael Zmajlović koji je poručio kako Zagreb očekuju kazne i penali.

- Neka kažnjava svoju Jasku. Slali smo tri požurnice kojom ministar mora donjeti uredbu a mi definirati cijenu no odgovora nema - poručio je Bandić.

Kako je napomenuo tek nakon održane sjednice konačan prijedlog Plana gospodarenja otpada će na redovnu sjednicu, no jasan je bio Bandić kada je napomenuo da bi svako odstupanje od trenutno predloženih značilo tek gubitak vremena.

- Pozivam ministra za kojeg želim vjerovati da je ministar i svim Zagrepčanima da zajedno riješimo ovaj problem. Ovdje nema pobjednika. Mi ćemo ta dva tjedna nadam se imati konačan prijedlog- rekao je Bandić.

Nakon nedavnog incidenta s novinarkom jedne televizije koju je napao i ovaj put nevoljko je odgovarao na pitanja.

U svom je stilu komentirao:

Pa ja ću se skinuti u tange na Jelačić placu ako je to u interesu građana. Ne biraju oni mene zato što sam lijep i pametan, iako jesam, nego me biraju zbog onog što radim.

>>Bandić napao novinarku: Ja određujem na koja ću pitanja odgovoriti

>>Bandić napao projektanta: 'Koji je idiot ovo napravio?'

Komentara 29

IV
ivannovakw
20:45 27.08.2014.

E moj Bandiću, da si ostao u SDP-u, skinuo bi si s grbe 90% problema, a ovak se moraš pomiriti da te tvoji bivši drugovi sabotiraju i mrze. Najveća netrpeljivost uvijek vlada među bivšim političkim drugovima.

Avatar Croa Croica
Croa Croica
18:26 27.08.2014.

Ne skidaj se Bandicu u tange.... ima ljudi koji su gadljivi :)

SU
SUBARU
20:10 27.08.2014.

Dežurna dvorska luda,mi građani gledamo Tvoju rit svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije