Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počastio ih ručkom

Bandić na Bundeku ugostio djecu iz Gunje i Rajevog sela

bandić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
27.06.2015.
u 14:44

Pedesetak djece, koji su u Novi Vinodolski otputovali na preporuku svojih škola, zadovoljni su provodom na praznicima, a nekima je to bio prvi susret s morem

Gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je djecu iz Gunje, Rajevog Sela i Posavskih Podgajaca i počastio ih ručkom na Bundeku pri povratku s ljetovanja u Novom Vinodolskom što im je omogućio grad Zagreb. Pedesetak djece, koji su u Novi Vinodolski otputovali na preporuku svojih škola, zadovoljni su provodom na praznicima, a nekima je to bio prvi susret s morem.

- Naučio sam plivati. Malo sam znao i prije, ali sada plivam puno bolje. Bilo mi je super, volonteri su bili super i stekao sam nove prijatelje - kazao je Branimir. Gradonačelnik Bandić kazao je da je ovo druga godina da je grad Zagreb ugostio djecu.

- Treba im dati podršku. U tom dijelu Slavonije prošli su svašta u ratu i nemaju gospodarsku perspektivu - kazao je Bandić koji drži da ni obnova poplavljenih područja ne napreduje kako bi trebala. Na pitanje o nezadovoljstvu stanovnika Laništa na izgradnju Društvenog centra Lanište, odnosno hostela, kongresnog centra i prostora za vjeru i kulturu na livadi uz školu i vrtić, investicije iza koje stoji Europski baptistički centar, a protivi mu se Vijeće četvrti Novi Zagreb-zapad i mjesni odbor Lanište, gradonačelnik je kazao da će pomiriti interese građana i Grad te ako postoji problem da će sjesti za stol i naći rješenje jer je on uvijek za dogovor.

>> Bandić otvorio peti Fantastic Zagreb film festival

Komentara 25

TP
trias politica
22:36 27.06.2015.

Opet jadan morao izdvojiti od svoje plaće. Kako je to dobar čovjek, svima pomaže!

LE
lenger
12:27 28.06.2015.

Da autor ovog teksta nije u istoj stranci kao i Bandić, naslov bi bio " porezni obveznici ugostili Bandića i djecu na Bundeku".

PU
pupec1
20:52 27.06.2015.

Koji komentari pojedinaca, get a life.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije