Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijeli se

Bandić Marijani Petir dao prostor od 40 kvadrata za samo 200 kuna

04.05.2014., Zagreb - Palaca Dverce, gradonacelnik Milan Bandic primio je predstavnike Vatrogasne zajednice povodom Dana vatrogasaca i dana Svetog Florijana.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
26.08.2014.
u 10:01

Urede za svoje novoosnovane stranke dobili su od Grada i Ljubo Jurčić, ali i Radimir Čačić za svoje reformiste

Gradonačelnik Milan Bandić dao je, za 200 kuna mjesečno plus PDV, eurozastupnici Marijani Petir 40 gradskih kvadrata. Ona je od Grada tražila taj prostor u prizemlju zgrade u Ulici kralja Zvonimira 17, gdje je i središnjica HSS-a, stranke kojoj M. Petir pripada.

– Kao zastupnica u Europskom parlamentu otvara ured u Zagrebu kako bi bila što dostupnija građanima Zagreba i pomagala im u rješavanju njihovih problema te odgovarala na pitanja, upite i slično, pa joj je potreban poslovni prostor za zainteresirane građane u kojem bi mogla obavljati uredske poslove zastupnice u Europskom parlamentu – stoji u Bandićevu obrazloženju zašto je Marijana Petir dobila prostor.

Njoj, kao zastupnici u Europarlamentu, i troškove najma prostora podmiruje Europarlament u sklopu budžeta koji zastupnici dobivaju za svoj rad. Bandić je prije dva mjeseca dodijelio prostor od 60 kvadrata u Masarykovoj 22 i novoj stranci Novi val – Stranka razvoja Ljube Jurčića.

Netom prije toga prostor za stranku u najavi, Udruzi Inicijativa za osnivanje narodne stranke – reformisti, dobio je i Radimir Čačić. Njemu su pripala 162 metra četvorna u Ulici Pavla Hatza 12, u zgradi u kojoj je i Hrvatska udruga poslodavaca.

Komentara 12

SE
sestrićna
10:49 26.08.2014.

što je tu čudno..pa partija je svojim unucima i sinovima podjelila stanove u centru grada pa se nitko ne buni..

SW
swimm
11:06 26.08.2014.

200 kn = 40m2 pa toliko se plaća vjerojatno u zaseoku albanije,ako i tamo

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:47 26.08.2014.

Bravo bandicu treba sirotinji pomoc daj im i svoj paradajz iz vrta ima nas koji 15 godina obilaze urede za stambeno zbrinjavanje i tu smo se rodili nemamo nekretnine ali ni veze u svom gradu ovo je za plakat a a tek kako se dijele stanovi sakom i kapom al mi zagrebcanci bez kinte i bez svoje udruge mozemo samo plakat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije