Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne propustite

Bandić, Kostelić, Perković i Šprem pozivaju: Dođite na Bundekfest

Bandić, Perković, Kostelić
Foto: Vedran Tolić
02.09.2014.
u 11:30

Ivica Kostelić, Sandra Perković, Lovro Šprem i domaćin gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić pozivaju vas na nezaboravno jedanaestodnevno druženje na jezeru Bundek.

Grad Zagreb najavljuje najveće i najljepše izdanje regionalnog festivala Bundekfest 2014. u terminu od 25. rujna do 5. listopada!

–Dragi Zagrepčani i Zagrepčanke, dragi gosti grada Zagreba, ove smo jeseni u društvu Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Pozivam Vas sve na Bundek od 25. rujna do 5. listopada na još jedno nezaboravno druženje! – izjavio je gradonačelnik Bandić.

Zagrebački Bundekfest ove će jeseni biti u društvu partnerskih gradova Budimpešte, Ljubljane i Rima.

Europske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje, a poziv na zajedničko druženje uputio je i najuspješniji hrvatski skijaš Ivica Kostelić.

–Bundekfest je fenomenalan projekt, a samo jezero jedno je od najljepših rekreativnih oaza, posebno je mjesto i vrlo kvalitetan park - izjavio je Ivica Kostelić i dodao:

–Osobno bih došao poslušati Olivera i Hladno pivo.

Svjetska i olimpijska prvakinja u bacanju diska, atletičarka Sandra Perković oduševljena je što Zagreb svojim građanima ali i svim posjetiteljima može ponuditi ovakav festival i osvježiti zagrebačku jesen.

–Kad sam išla u srednju školu često smo dolazili na Bundek. Ovo je jedno od najljepših mjesta u Zagrebu i svakako zaslužuje manifestaciju poput Bundekfesta – izjavila ponajbolja hrvatska sportašica Sandra Perković.

Hrvatski rukometni reprezentativac Lovro Šprem kaže da na Bundekfest obavezno dolazi u društvu prijatelja, a posebno se veseli koncertu Hladnog piva i Dine Merlina.

–Bundek za mene predstavlja mjesto odmora, zabave i zdravoga života, a vjerujem kako će upravo Bundekfest ove godine to i predstavljati. Ako ću biti u mogućnosti htio bih doći ovamo svaki dan, a definitivno ću doći na koncerte Dine Merlina, Hladnog piva i Klape Cambi– izjavio je naš rukometni as Lovro Šprem.

Nastup na ovogodišnjem Bundekfestu potvrdili su Hladno pivo, Dino Merlin, Colonia i brojni drugi izvođači.

Komentara 3

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
23:52 02.09.2014.

Bureka i igara!

DU
Deleted user
11:49 02.09.2014.

"jedanaestodnevno" ?! ideš..... :-))))) na kojem je to jeziku?

MA
markus2000
16:08 02.09.2014.

Napokon kvalitetan BundekFest. Rujan fest je ok ali daleko je to, treba vozit. Ovo mi zvuci puuuno bolje. Odlicni izvođaci,prava Zagrebacka proslava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije