Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradska skupština

Bandić: Kad sam bio mlad, bio sam brži od kiše!

Milan Bandić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.07.2015.
u 13:57

Bandić je, odgovarajući na pitanje zastupnika Nenada Livuna (SDP) tijekom aktualnog sata današnje sjednice Gradske skupštine, najavio da će pješački most na Miramarskoj ulici biti gotov nakon što se održi mimohod u povodu Dana domovinske zahvalnosti.

Gradonačelnik Milan Bandić, odgovarajući na pitanje zastupnika Nenada Livuna (SDP) tijekom aktualnog sata današnje sjednice Gradske skupštine, najavio je da će pješački most na Miramarskoj ulici biti gotov nakon što se održi mimohod u povodu Dana domovinske zahvalnosti.

– Moramo nekoliko dana zatvoriti cestu pa ćemo pričekati da mimohod prođe. I ja sam se čudio što još nema mosta, no objasnili su mi da se on od drva, stakla i metala montira u radionici – kazao je Bandić. Tomislavu Stojaku (HNS) kazao je da neće razgovarati s korisnicima prostora na Branimirovoj tržnici koji su gradski prostor koristili bez plaćanja naknade gradu.

– Nemam što razgovarati s onima koji ne plaćaju i uzurpiraju gradski prostor, obavijest o iseljenju su dobili oni koji nemaju pravnu osnovu. Umjesto da date podršku gradonačelniku što uvodi reda, vi ste na njihovoj strani – kazao je Bandić ne definirajući točno što će biti na mjestu Branimirove tržnice, no najavljujući da će renovaciju raditi po uzoru na "bečki Markt" i madridski Mercado de San Miguel.

– Već vidim kako će to bolje izgledati, a struka će to nacrtati – poručio je gradonačelnik. Nije ga impresionirala prezentacija Dominika Etlingera (SDP) koji je pri dolasku na sjednicu snimio oronule fasade na koje je naišao te se požalio da je zaboravio kišobran.

– Žao mi je što niste uzeli kišobran, ali ja ga u vašim godinama nisam ni nosio jer sam bio brži od kiše. Ne možete motivirati ljude da obnavljaju fasade kad jedva sklapaju kraj s krajem, ako baš hoćete – i zbog vaše Vlade. Evo, dajem vam prijedlog. Neka Vlada uvede porez na neuređeno privatno vlasništvo – poručio je Bandić.

>> Sindikat ZET-a pohvalio se nepotizmom, Bandić: Ne mogu vjerovat' da su to napravili

Komentara 27

Avatar links
links
17:37 28.07.2015.

Kad si bio mlad bio si potrčko u CK SKH lopino!!!!!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:47 28.07.2015.

Brzi od kise ha ha

Avatar liquidsky
liquidsky
19:56 28.07.2015.

O rebalansu proračuna ni riječi. Veliki Voljeni Vođa vjerojatno još nagovara vijećnike da glasuju za njegove egomanične "društveno korisne projekte".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije