Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kavi s Bandićem

Bandić ishodio radnicama Kamenskog prostor za udrugu

bandić + radnice kamenskog
Patrik Macek/PIXSELL
07.12.2011.
u 12:17

Osim kave i uzajamno izrečenih mišljenja o stanju u Zagrebu, gradonačelnik Bandić uspio je samo jednim potezom osigurati gradski prostor za djelovanje udruge bivših radnica koju su pokrenule

Prijepodnevne aktivnosti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića nakon izbornog poraza uključivale su i kavu s bivšim radnicama tvornice Kamensko s kojima se sastao na Trgu bana Jelačića u postavljenom šatoru.

Osim kave i uzajamno izrečenih mišljenja o stanju u Zagrebu, gradonačelnik Bandić uspio je samo jednim potezom osigurati gradski prostor za djelovanje udruge bivših radnica koju su pokrenule.

Bio je dovoljan njegov poziv mobitelom te izdavanje naloga, pa je velika molba 85 članica udruge Kamensko – uslišena. Nakon višemjesečnog sastajanja u parku, jer nisu imale prostor za djelovanje, uz potporu Radio Sljemena koji je "privolio" gradonačelnika doći na kavu, udruga je dobila krov nad glavom.

Odmah nakon kave članice udruge otišle su na Knežiju gdje će u 50-ak brzopotezno dodijeljenih kvadrata gradskog prostora uskoro početi djelovati.

– Prva je zadaća u radu udruge osigurati psihologa koji će svim radnicama pružati potporu kada ostanu bez posla. Ne želimo da i jedna žena prođe ono što smo mi prolazile kada smo ostale bez posla, prestare za tržište rada, premlade za mirovinu – poručila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj, ne skrivajući oduševljenje neočekivanim darom prvog čovjeka Zagreba.

Inače, na središnjem su zagrebačkom trgu bivše radnice Kamenskog danas dijelile kolače koje su dobile kao donaciju.

Ključne riječi

Komentara 6

TM
TM
13:27 07.12.2011.

Molio bih Bandica neka mi se javi pa bih mogli tim nesretnim i opljackanim djelatnicima pronaci radna mjesta ,to bih bila prava terapija.

CH
chemica
19:58 07.12.2011.

Milane, spasitelju! E ovim potezom dostojnim sveca si zaslužio svoju ulicu u gradu kojeg za sobom ostavljaš opljačkanog do gole kože.

DE
demokršćanin
21:34 07.12.2011.

Kako je to dobar čovjek.Stijeno,prošlo je vrijeme za jeftino pridobivanje biračkih glasova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije