Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smotra zimske službe ranom zorom

Bandić će osobno koordinirati čišćenje, u prometu nema problema

snijeg
Borna Filić/PIXSELL
14.01.2017.
u 13:45

Za automobile otvorena je i Sljemenska cesta

Svih 259 ekipa Zimske službe sinoć je bilo na terenu, a danas, posipajući ulice, dovršavaju posao. Sve mora biti čisto, naredio je jutros na Žitnjaku gradonačelnik Milan Bandić, pa rekao kako će on rad ekipa osobno nadzirati.

Operativno, organizacijski i tehnički gledano, Zagreb je među prvim gradovima u Europi kad je u pitanju spremnost i učinkovitost zimske službe, a ove smo godine, kao i prijašnjih, spremni na sve izazove - kazao je Bandić, koji je smotru Zimske službe obavio već u šest ujutro. Poštedio ih je, kaže, jer su se našli tek u šest, a ne već u četiri ujutro. On sam, objasnio je, već je počistio svoju ulicu i stazu na kojoj trči ujutro.

U prometu Zagrebom danas nema problema, a za automobile otvorena je i Sljemenska cesta.

Komentara 37

TH
than
15:06 14.01.2017.

Ocistilo sunce.... Sto tu imas koordinirati... Ili Bandic kontrolira i sunce ?

2X
2Xgeneral
07:11 16.01.2017.

najbitnije je da relacija bužanova - remetinec uvijek bude prohodna, jel?

MI
MikiPrdekana
12:43 16.01.2017.

Evo javlja Cvitan da je cesta do Remetinca ociscena i prohodna. To je bitno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije