Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide na izbore

Bandić: Ako građani budu željeli, bit ću gradonačelnik Hrvatske

milan bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
05.01.2014.
u 14:50

- Bitku možete dobiti bez saveznika i pješadije, ali rat general ne može dobiti bez njih. Neću napraviti istu grešku, naučio sam nešto, kazao je Bandić pojašnjavajući kako i s kime planira odigrati u budućnosti aludirajući na prethodne predjedničke izbore koje je izgubio.

- Sudjelovat ću u sva tri kruga izbora koja su pred nama. Na ovaj ili onaj način. Najavio je to zagrebački gradonačenik Milan Bandić gostujući u posebnoj emisiji Nedjeljom u 2 kod Aleksandra Stankovića s osobama koje su obilježile godinu.

Konkretno, riječ je o izborima za Europarlament, predsjedničkim izborima te parlamentarnim izborima za dvije godine. No, na točno koji će način Bandić u njima sudjelovati, čini se, još ni njemu samom nije jasno. Zna ipak da u bitku bez saveznika neće ići.

>>Stanković: Imate dvorac, a prozivate me zbog plaće! Markić: To je ladanjska kuća

-  Bitku možete dobiti bez saveznika i pješadije, ali rat general ne može dobiti bez njih. Neću napraviti istu grešku, naučio sam nešto u životu, kazao je Bandić aludirajući na prethodne predsjedničke izbore koje je izgubio. Ovoga puta, kaže, neće ponoviti istu grešku.

Na pitanje je li Radimir Čačić jedan od takvih saveznika Bandić je kazao:  To su špekulacije. Nisam se s njim sastao. Ja kad odlučim nešto raditi, ja ću reći! Ako građani Zagreba i Hrvatske budu željeli da budem gradonačelnik Hrvatske, bit ću.

Prije toga ostaje mu Zagreb, odnosno kako on kaže "to je pola Hrvatske".

- Imam još pet, šest projekata. A što će se dogoditi u dvije godine, bit ću izravan do j.... kraja (ispravio se) budno pazeći na puls i bilo građana Zagreba i Hrvatske. Ako prepoznam puls građana koji žele da stanem na čelo tima za bolju, uređeniju i gospodarski prosperitetniju Hrvatsku, spreman sam se angažirati, pojasnio je Bandić.

Kazao je kako je njemu posao u Zagrebu opsesija i izazov.

- Od Zagreba smo u 14 godina napravili europsku metropolu, no posao tu još svakako nije gotov.

U planu je uređenje Dinamovog stadiona, otvorenje kongresnog centra, most u Jankomiru...

Komentara 40

ĆA
ćaćaća
21:08 05.01.2014.

i molim ga neka ne skida bedž maršala ako želi pobjediti...

Avatar NikadRobom
NikadRobom
17:34 06.01.2014.

Ali prvo na inicijaciju u Remetinec.Decko ima velike snove,sto je pohvalno.

Avatar fijolica
fijolica
22:56 06.01.2014.

Od Zagreba smo u 14 godina napravili europsku metropolu" ... Ma nemoj! Zagreb je do '45. bio prava europska metropola, a zbog ovog kaj si sad napravil od njega svakog rođenog Zagrepčana srce boli. Uništen Cvjetni, glavni trg kao vašarr s dernecima, neriješeno pitanje psećih izmeta na svakom koraku, smeće i pljuvanje po pločnicima da ne mreš normalno hodati, nekultura, najskuplji i najsporiji gradski prijevoz u Europi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije