Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendansko iznenađenje

Prijatelji Milana Bandića počastili tortom s grbom Zagreba

Bandićev rođendan
Foto: Mario i Inga Ćužić/ZNA.HR
1/17
22.11.2014.
u 23:45

Naručili su posebnu tortu na kojoj je bio grb Grada Zagreba.

Svakodnevno trčanje u 6 ujutro na stazi u Kušlanovoj gradonačelnik Milan Bandić nije propustio ni danas ujutro, na svoj 59. rođendan.

Nakon trčanja se sa svojim vjernim prijateljem Dragutinom Ferenčakom uputio do tržnice Dolac gdje je u pet minuta obišao nekoliko štandova i ubrzo napunio vrećice. Kupio je mandarine, grincajg, mladi luk, jaja, tikvice... Rođendan su mu čestitali i prolaznici te prodavači na Dolcu, a jedan mu je htio darovati i mandarine, no gradonačelnik je odlučio platiti. Dodao je da neće biti svečanog ručka, već samo običan ručak u krugu obitelji, za koji su namirnice već bile kupljene.

Ipak, pošto je svake godine dosad gradonačelnik svoj rođendan obilježio u širokom krugu prijatelja i poznanika, a slavio ga je u restoranu Skenderica, ove godine se odlučio na proslavu u krugu obitelji, no njegovi prijatelji trkači htjeli su ostaviti traga.... Pozvali su ga u kafić Klinček, uz stazu u Kušlanovoj i tamo mu priredili iznenađenje uz tortu, kavu, čaj i kolače. Bilo je to odmah nakon jutarnjeg trčanja. Naručili su posebnu tortu na kojoj je bio grb Grada Zagreba. Druženje je trajalo oko pola sata.

Inače, ovo je bio i prvi rođendan Milana Bandića kada nije organizirana humanitarna prodaja darovnih predmeta, slika, skulptura i drugih, koje gradonačelnik primi obnašajući svoju dužnost. Dosada je prikupljeni novac takvom prodajom Bandić uplaćivao zagrebačkoj Zakladi za pomoć osobama oboljelim od cerebrovaskularnih bolesti. Ove godine sve te stvari zaplijenjene su mu zbog provođenja istrage.

- Ispričavamo se svima što ove godine neće biti organizirana ova aukcija iz svima znanih razloga - poručili su u priopćenju gradonačelnik Milan Bandić i predsjednica upravnog odbora zaklade Vida Demarin.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

>> Bandić nakon trčanja otišao u centar grada

>> Umjesto suda i policije, Bandića prate novinari

Ključne riječi

Komentara 110

DU
Deleted user
08:43 22.11.2014.

A kad je bio na klozetu?

PO
podravec
11:16 22.11.2014.

Da li je već bio sa Rudijem i Ferenčakom u šetnji.... Večernji gdje su te važne informacuje... netko mora za taj nemar odgovarati.

GE
gemist
10:18 22.11.2014.

Evo ga opet,postovani USKOK ili je kriv ili nije,a ja ne znam,vi znate,samo dajte to cim prije rijesite,koje god novine otvorim tam je,strah me pastetu kupiti mozda je i tam,nemam nis protiv covjeka,ali dokazite mu krivicu ili ga ostavite na miru i nas isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije