Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anđela Velić

Baka iz Dubrave ušla u 'klub' Zagrepčana stogodišnjaka

Anđela Velić 100
Foto: Zagreb.hr
08.04.2014.
u 11:05

Anđela Velić proslavila 100. rođendan u društvu gradonačelnika Milana Bandića, koji je istaknuo da je sugrađana sa 100 i više godina u Zagrebu 200-ak

Anđela Velić iz Dubrave jedna je od 200-ak građana Zagreba, mahom žena, koje imaju 100 i više godina.

Ulazak u taj 'klub 100' baka Anđela proslavila je uz gradonačelnika Milana Bandića, koji joj je, uz pomoćnicu pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romane Galić, došao u čestitare.

 - Ovo je najmanje što tim ljudima mogu pružiti, stisnuti im ruku i darovati cvijeće - kazao je Bandić, darujući stogodišnjakinji cvijeće i simboličan dar.

>>Je li otkriveno kako doživjeti stotu? Evo što trebate znati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije