Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karnevalski vikend

Arena Centar pod maskama

maske arena centar
Foto: Goran Jakuš/PIXSEL
1/45
08.02.2016.
u 11:40

Posljednji karnevalski vikend, Večernji list i časopis Radost, u suradnji s Arena Centrom mnogim posjetiteljima shopping centra, učinili su još radosnijim. Subota je započela uz Krafnoboj, natjecanja koja su pokazala tko u najkraćem vremenu može pojesti najviše krafni, tko najbrže može otkriti čime su krafne napunjene i čija je dekorirana krafna najljepša. Najbolji krafnobojci osvojili su vrijedne i mekane nagrade Studija Moderna, ali ni slučajni posjetitelji nisu ostali zakinuti.

Tijekom karnevalskog dana u Areni podijelilo se 1000 krafni i isto toliko šalica toplog Franckovog čaja. Najodvažniji su posjetili i krafnasti selfie korner te aktivirajući svoje Facebook prijatelje da glasaju za njihove fotografije objavljene na profilu Radost dječji književni list, pokušali osvojiti jedan od tri vikenda u toplicama Sveti Martin.

Poslijepodne je bilo rezervirano za maske i pjesmu. Dječji zbor Kikići podijeljeni na mlađe Medenjake i starije Genijalce, piredio je koncert za pamćenje. Pred žirijem, pod palicom veselog i svima znanog voditelja Trpimira Vickovića Vicka, bio je težak zadatak. Otkriti među mnoštvom mališana najkreativniji maskirani lik. Od šezdesetak prijavljenih maski pobjedu su odnijele djevojčice.

Mala pigvinka, lijepa kosturica i slatka muffinica osvojile su srca brojnih gledatelja i zaslužile vrijedne Lego® setove. Ipak, nitko nije otišao kući nezadovoljan. Zabava je potrajala do večernjih sati i završila kako je i počela – uz krafne i pjesmu, a sva su djeca kao trajnu uspomenu dobila i isprintani, maskirani portret za koji su se pobrinuli fotografi iz HP-ovog kutka. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije