Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anto Jelić iz ZET-a:

'Nikada nisam spomenuo oružje, pa nismo u Libiji, samo bi budala na to pomislila'

Anto Jelić ZET
Foto: Anto Magzan/Pixsell
23.11.2015.
u 16:07

Rekao sam kako treba povećati sigurnost radnika ZET-a – kontrolora i vozača – koji su svaki dan izloženi svakojakim, ponekad i brutalnim napadima, rekao je Jelić

Nakon što se danima u medijima piše kako će kontrolori ZET-a tražiti da nose oružje, Anto Jelić, predsjednik Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a to je demantirao.

– Nikada nisam spomenuo oružje jer samo bi budala mogla tako nešto provesti u gradu Zagrebu. Mi nismo u Libiji i nitko od normalnih ljudi ne bi uopće pomislio na bilo kakvo oružje. Rekao sam kako treba povećati sigurnost radnika ZET-a – kontrolora i vozača – koji su svaki dan izloženi svakojakim, ponekad i brutalnim napadima – objasnio je Jelić u emisiji HRT-a Studio 4.

Objasnio je kako je sindikat tražio sastanak s Upravom Grada, predstavnicima policije i Holdinga kako bi našli modele kojima bi povećali sigurnost i djelatnika i putnika.

– Tražimo da naši kontrolori imaju pravo identificirati osobu koja nema voznu kartu i tražimo videonadzor u vozilima koja ga nemaju – rekao je.

>> Kontrolori traže da ih prate zaštitari ili da sami nose oružje

Komentara 19

PE
perinjo
16:34 23.11.2015.

Cisto sumnjam da nisi

BO
BobRock
17:02 23.11.2015.

Naravno da nisi.... te polupismene ljude bi vi naoruzali... kaj je najgore ja ne znam za niti jedan slucaj da su kontrolora maltretirali al poprilicno ih ima obrnuto..

AM
ameris
16:38 23.11.2015.

Jeliću,nedavno su ti dobronamjerni predlagali angažiranje Tutine kažnjeničke bojne.Nisi se još izjasnio..odluči se bolan..vidiš ti što se okolo događa..treba to preduhitriti..neprijatelja svaki dan sve više..pola tramvaja maltene ..jes ba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije