Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACIO OPTUŽBE

Andrija Mikulić: Ja se kadroviranjem ne bavim, napravili ste priču ni iz čega

Andrija Mikulić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
28.03.2017.
u 19:06

Ena Ercegovac je zadužena za koordinaciju mojih stranačkih i skupštinskih obveza te hodograme, a koliko znam na natječaj se nije javila, rekao je Mikulić

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) izjavio je danas da se ne bavi kadroviranjem, a medijima koji su ga prozvali za raspisivanje javnog natječaja za mjesto višeg referenta za medije u Gradskoj skupštini pred kraj mandata, poručio je kako su "napravili priču ni iz čega".

Komentirajući medijske navode o tajmingu raspisivanja natječaja, Mikulić je Hini izjavio kako unutar Kabineta predsjednika postoji samo jedna osoba zadužena za medije i to sa srednjom stručnom spremom, a da zbog povećanog opisa posla predsjednika i potpredsjednika Gradske skupštine postoji potreba za još jednom osobom, a raspisani natječaj je javan.  

"Natječaj je raspisan za višeg referenta za medije u Kabinetu predsjednika. Naime, unutar Kabineta postoji samo jedna osoba zadužena za medije i to srednje stručne spreme. Zbog povećanog opisa posla predsjednika i potpredsjednika, postoji potreba za još jednom osobom. Natječaj je javan - prema tome svi koji odgovaraju kriterijima mogu se javiti na njega", izjavio je Mikulić.

Dodao je da se ranije natječaj nije mogao raspisati dok gradonačelnik Milan Bandić nije donio Plan prijema za Gradsku upravu.

Mikulić se osvrnuo i nagađanja kako je natječaj skrojen upravo za njegovu suradnicu Enu Ercegovac koja vodi Ured za razvoj mreže i ljudskih potencijala u gradskom HDZ-u.

"U svome mandatu nikoga u Gradsku skupštinu nisam doveo, odnosno zaposlio. Raspisao sam javni natječaj, a tko će se na njega javiti - ne znam. Ja se kadroviranjem ne bavim, napravili ste priču ni iz čega. Ercegovac je zadužena za koordinaciju mojih stranačkih i skupštinskih obveza te hodograme, a koliko znam na natječaj se nije javila", rekao je Mikulić.

>> Drago Prgomet i službeno kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba

>> HDZ-ov Andrija Mikulić ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije