Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magični trenuci

Advent u Klovićevim dvorima oduševio tisuće posjetitelja već u prvom vikendu

Advent u Klovićevim dvorima
Foto: PR FOTO
1/37
05.12.2016.
u 13:55

Rasplesana atmosfera, live nastupi poznatih bendova, magični trenuci u snježnom ugođaju za najljepšu adventsku fotografiju, mnoštvo nasmijane djece i tisuće ruku ugrijanih kuhanim vinom – ovo je ukratko najbolji opis prvog vikenda dugoočekivanog Adventa u Klovićevim dvorima. Za fotografiranje s pogledom na Zagrebačku katedralu strpljivo se čekalo u redu, a najdivniju uspomenu u obliku najljepše adventske fotografije nisu htjeli propustiti ni brojni poznati, koji su posjetili popularni gornjogradski Advent: Nevena Rendeli Vejzović, Ana Harmander Maras, Marko Tolja, Kristina Krepela, Nika Fleiss, Robert Sever, Ana Radišić, Lea Mijatović, Lucija Lugomer i Isabella Rakonić.

Nakon službenog otvorenja koncertom grupe Vatra na prepunom platou Gradec u četvrtak, 01. prosinca, broj posjetitelja u petak, subotu i nedjelju nadmašio je očekivanja. Na čarobno uređenom platou Gradec u petak je rasplesana publika uživala u zvukovima grupe Ljetno kino dok je subota bila rezervirana za otvorenje izložbe Akademije likovnih umjetnosti, zanimljive dječje radionice, klizalište u čarobnom Atriju Klovićevih dvora, zanimljivu gastro ponudu i čudesnu idilu na zasniježenom platou uz ritmove DJ-a te večer uz koncert Songkillersa.

I u nadolazećem tjednu, Advent u Klovićevim dvorima priprema mnoštvo toga, a najveće iznenađenje bit će posjet Djeda Mraza iz daleke Laponije u srijedu, 07. prosinca u 16:00 sati. Prvi put u posjet Zagrebu dolazi pravi Djed Mraz, a vrhunac druženja bit će u Klovićevim dvorima gdje će svako dijete imati priliku slikati se s Djeda Mrazom za svoju najljepšu adventsku fotografiju

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije