Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sajamska manifestacija

21. Slovenski dani turizma u Zagrebu

Slovenski dani turizma
Foto: PR FOTO
1/2
06.09.2016.
u 14:07

Slovenski dani turizma sajamska je manifestacija, koja će se i ove godine održati u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, 8. i 9. rujna 2016.

Moći će te, iz prve ruke, upoznati se s novitetima turističke ponude naših susjeda. Ukoliko planirate jesenski ili zimski odmor, imate idealnu priliku na jednome mjestu detaljno upoznati mnoštvo zanimljivih ponuda s poznatih i onih manje poznatih vrhunskih turističkih destinacija. Odmor u toplicama, wellness, skijanje, odmor na selu, planini ili jezeru... Ljubazno osoblje pomoći će vam u donošenju prave odluke pri odabiru destinacije za odmor koji ćete pamtiti. A sve to uz, naravno, neizostavne degustacije proizvoda slovenskog sela, autohtonu gastronomsku ponudu, vrhunska vina i nastupe glazbenih skupina.

Očekuje vas i aktivna zabava u „aktivnom parku“, vožnja kočijom, turistički autobus… a svi posjetitelji mogu sudjelovati u nagradnoj igri, dok će javno izvlačenje nagrada biti upriličeno u petak 9. rujna, u 17:00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića. Možda upravo vas očekuje nezaboravan odmor na nekoj od vrhunskih slovenskih turističkih destinacija!

Radno vrijeme sajma je u četvrtak, 8.9.2016. od 10:00 do 20:00 sati, a u petak, 9.9.2016. od 09:00 do 17:00 sati.

Dođite i zabavite se s nama!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije