Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRANJUJU OMILJENU SLASTICU?

Zahuktava se rasprava zbog fotografije koja otkriva od čega se sve sastoji Nutella

Nutella
Foto: Reddit
1/2
18.01.2017.
u 23:35

Iako šokirani, korisnici društvenih mreža pozdravljaju analizu proizvoda i pitaju se što nam je sve servirano, a šteti zdravlju našeg organizma

Sve ljubitelje Nutelle na noge je najprije digla informacija kako bi ova diljem svijeta omiljena slastica mogla nestati s polica trgovina jer sadrži štetno kancerogeno palmino ulje, a sada je rasprava koja je započela na Redditu, otišla je korak dalje nakon što se pojavila fotografija koja prikazuje pravi sastav Nutelle.

Prema toj fotografiji, u Nutelli je najviše šećera, a potom palminog ulja. Kakaa i lješnjaka ima daleko manje.

U raspravu se uključila i nutricionistica Meghan Telpner koja tvrdi kako je namaz toliko opterećen šećerom da bi praktički trebao biti zabranjen.

Iako šokirani, korisnici društvenih mreža pozdravljaju analizu proizvoda i pitaju se što nam je sve servirano, a šteti zdravlju našeg organizma.

Foto: Reddit

Sastojci Nutelle su:

Palmino ulje

Obrano mlijeko u prahu

Kakao

Lješnjaci

Šećer

>> Ferrero odgovara Agenciji za hranu: Naše palmino ulje je sigurno, a Nutella ispravna

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar lvan12
lvan12
00:51 19.01.2017.

Mogu staviti tako i sliku Cole ili fante... Uz napomenu koliko je vremena potrebno za konzumaciju tegle nutele a koliko za bocu kole!

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
08:12 19.01.2017.

Gle, kome se ne jede neka je ne kupuje, nitko nije primoran jesti Nutellu. Nek' puste nas ostale da jedemo u miru.

LI
lipnjak
09:03 19.01.2017.

Postoji jos jedna vazna napomena.Tegla nutele od 825 g u Aldiju(München) košta 3,97 eura ( 30,00 kn).750g + 50 gratis.Paket (10 kom) Milchschnitta košta 1,79 € i tako bi vrlo brzo nabrajajuci ostale artikle vjerojatno mnoge naveo na razmisljanje kako je moguce da nas pljackaju bez milosti godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije