Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Riješite se uraslih noktiju jednom zauvijek

Onycho correct aplikator
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
23.01.2017.
u 08:00

Neovisno kakvu obuću nosite ili koliko vremena posvećujete higijeni stopala zasigurno ste se u nekom trenutku susreli s jednim od najčešćih problema kada je riječ o stopalima – s problemom uraslog nokta. Ovaj problem jednako pogađa muškarce i žene. Riječ je o vrlo neugodnoj pojavi koja se u kratkom vremenskom periodu može dodatno zakomplicirati i izazvati infekciju. Nažalost, metode liječenja i tretiranja tog problema ne daju željene rezultate. I to neovisno jeste li se obratili liječniku ili kozmetičaru. Epilog je gotovo uvijek jednak – bolan proces koji ne jamči dugotrajno rješenje.

Niti jedna poznata metoda nije dovoljno uspješna

Problem uraslog nokta najčešće se javlja kao posljedica nošenja neudobne obuće i nepravilne higijene stopala, točnije nepravilne obrade nokta. No, nažalost čak ni udobna i kvalitetna obuća te pravilna higijena nokta nisu jamstvo da se ovaj problem neće pojaviti. Najveći problem kod uraslog nokta je to što početak procesa urastanja nije praćen vidljivim simptomima. No područje oko uraslog nokta ubrzo postane bolno, pojavljuje se crvenilo te često otok. To su prvi simptomi infekcije koja je najčešća posljedica te pojave.

U toj fazi često je potrebno tretiranje upaljenog dijela nokta, a što predstavlja vrlo agresivnu i bolnu metodu, sa sporim procesom oporavka nokta od takve traume. Nažalost, to nije jamstvo da se problem ubrzo neće ponoviti. Dapače, kod osoba sklonih problemu uraslog nokta često taj problem preraste u kronično stanje što uvelike otežava svakodnevno funkcioniranje.

Foto: Promo

Proizvod možete naručiti OVDJE >>

Požurite i uštedite, količine su ograničene!

Revolucionarno rješenje iz Japana – Onycho correct aplikator

Rješenje za ovaj neugodan i bolan problem došao je iz Japana. Riječ je o aplikatoru koji radi na vrlo sličnom principu B/S špange koje koriste kozmetičari. Razlika leži u tome što aplikator daje puno efikasnije i brže rezultate. Princip je zapravo vrlo jednostavan – aplikator oslobađa nokat iz noktnog kanala vraćajući ga u željenu poziciju. Također, dodana vrijednost aplikatora je što jednostavan način upotrebe ne zahtjeva skupe posjete kozmetičarima. Uz to, nakon primjene nokat je oslobođen, odnosno ispravljen te mu je omogućen normalan daljnji rast. Zahvaljujući ovom aplikatoru milijuni muškaraca i žena riješili su svoj problem s uraslim noktom. Ovdje pogledajte video:

Proizvod možete naručiti OVDJE >>

Požurite i uštedite, količine su ograničene!

Želite prijaviti greške?