Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop

Pročitajte što vam zvijezde predviđaju za 2013. godinu

Poljubac,  ljubav (1)
PIXSELL
31.12.2012.
u 15:00

Čemu se možete nadati u poslu, kako ćete stajati u vezi sa zdravljem i smiješi li vam se možda neka nova ljubavna prilika, pročitajte u nastavku...

Ovan 21. 3 - 20. 4.

POSAO Napokon ste izašli iz dvogodišnjeg kriznog razdoblja koje vas je zbog nepovoljnog Saturnova utjecaja sprečavalo da iskažete svoje potencijale u punom sjaju. Za proboj na radnoj sceni iskoristite prvu polovicu godine, kada vas u nastojanjima podržava Jupiter. Osobito uspješni bit će novinari, pisci i profesori, odnosno svi kojima je pismena ili usmena riječ glavno obilježje posla koji rade. Neka vas ne uznemire manji poslovni zastoji do 19. siječnja, jer već nakon tog datuma sve kreće nabolje. Odlične koncentracije i snalažljivosti bit ćete u drugoj polovini travnja, a kraća putovanja i mnogo kretanja očekuju vas u svibnju. Vrlo kreativni bit ćete u kolovozu, dok će prosinac biti odskočna daska za putovanje u inozemstvo. Manje razdoblje stagnacije očekuje vas u lipnju i srpnju kada je dobro izbjeći kupoprodaje nekretnina, a i krediti bi vam mogli zadavati glavobolje. Čuvajte se sumnjivih suradnji i nepoštenih ljudi. Cijelu godinu budite oprezni s novcem, iako ima tendencija da ćete u listopadu i studenome dobro zarađivati ili se okoristiti kakvim nasljedstvom.

LJUBAV Nemirne ljubavne vode i valovi romantike i uzbuđenja uzburkat će vaše pomalo skrivene i suzdržane osjećaje i strasti, i novu kalendarsku godinu obilježiti razdobljima dinamike i traženja. To će vam pružiti mogućnost da otkrijete nove i nepoznate svjetove ljubavnih čari i tako se napokon oslobodite skrivenih kočnica i strahova koji vas sputavaju. Potkraj ožujka i u prvoj polovini travnja slika vašeg ljubavnog neba bit će ispunjena nadasve zanimljivim događajima, burnim avanturama i neočekivanim preokretima, pa ćete biti zaljubljeni kako već dugo niste. Jedan prijateljski odnos u svibnju odjednom ćete ugledati u novom svjetlu, postajući svjesni dubokih osjećaja i skrivenih strasti. Ljubomore i sklonosti da zagrizete zabranjeno voće čuvajte se početkom ožujka! Nekima među vama mogla bi u rujnu zazvoniti svadbena zvona, dok ćete srpanj i listopad pamtiti po velikoj ljubavi koja će vam se dogoditi.

ZDRAVLJE Zbog Saturnova utjecaja u Škorpionu, tijekom cijele godine bit ćete osjetljiviji i skloniji nervozi. Vodite računa u svom zdravlju, ne naprežite se preko svojih granica i ne zanemarujte znakove koje vam šalje tijelo. Vitalni i zdravi bit ćete u prvoj polovini godine, izuzev razdoblja od 3. veljače od 12. ožujka kada biste mogli imati problema s kroničnim tegobama ili mnogo energije trošiti oko brige za zdravlje nekog vama bližnjeg. U drugoj polovini ožujka pa do 20. travnja bit ćete puni energije, ali pazite kako je trošite da ne dođe do prevelikog iscrpljivanja. U lipnju ćete biti vitalni, ali se pripazite u prometu, ne pretječite druge vozače i poštujte prometne znakove. Od 14. 7. do 28. 8. pripazite se ozljeda i upala, a tijekom prosinca ljutit će vas i umarati napeti međuljudski odnosi. Odlično ćete se osjećati u siječnju, lipnju, prvoj polovini srpnja, u rujnu i prvoj polovini listopada.

NAJBOLJI DANI U 2013: 10. travnja, 10. veljače, 25. svibnja, 22. kolovoza, 3. prosinca

NAJGORI DANI U 2013: 11. siječnja, 11. ožujka, 23. lipnja, 19. listopada, 17. prosinca

Bik 21. 4. - 21. 5.

POSAO Izbjegavajte sumnjiva poslovna partnerstva i pretjerano izlaganje javnosti jer će biti povećana mogućnost sukoba s okolinom. Budite na oprezu osobito ako se bavite politikom, jer biste mogli steći poveći broj neprijatelja. Zastoji tijekom proljeća raspirit će vaše ambicije, pa ćete radom i trudom u drugoj polovini godine doći do odličnih rezultata. Mnogi od vas bi se mogli odlučiti za promjenu radnog mjesta, usavršavanje ili stjecanje dodatnog obrazovanja, a oni najhrabriji među vama mogli bi se tijekom srpnja, kolovoza ili prosinca otisnuti u inozemstvo. Mnogo ćete raditi na svom obrazovanju, educirati se, pohađati tečajeve, polagati ispite ići na stručne seminare. Vaše znanje i rad visoko će se cijeniti, pa ako želite napredovati ili se izboriti za povlastice, punom parom u poslovne pobjede krenite tijekom svibnja, srpnja i rujna. Manja stagnacija očekuje vas u drugoj polovini travnja, kolovozu, listopadu i studenome.

LJUBAV Godina koja je pred vama unijet će zbrku i neizvjesnost u vaš ljubavni život. O vama ovisi hoćete li iskušenja prihvatiti kao priliku za napredak ili ćete, nespremni za nove početke u oazama lažne sigurnosti potražiti utjehu i spas. Da biste što prije učvrstili svoj brak ili vezu, već u veljači mirno i staloženo rješavajte probleme. Izbjegnite svađe i ljubomoru pa većih turbulencija neće biti. Iz tih ćete svađa izaći zreliji i mudriji, s mnogo izgrađenijom osobnošću i poimanjem vlastite, ali i tuđe slobode. Tako smireni, u svojem biste ljubavnom i bračnom odnosu mogli uživati tijekom ožujka, travnja, svibnja i lipnja. Pozitivan Jupiterov utjecaj u drugoj polovini godine bit će zaslužan za poznanstvo s nekim tko je vrlo elokventan i zanimljiv, a susret se može dogoditi na putovanju, u školi, studiju i sl. Kolovoz će biti pozitivna prekretnica za mnoge među vama, pa će brakovi procvjetati, a mnogi se samci zateći u željenom zagrljaju. Manja kriza moguća je od 12. do 7. 10. – morat ćete biti tolerantniji prema partneru.

ZDRAVLJE Siječanj i početak veljače neće vam biti sjajno razdoblje. Nepovoljna Marsova energija upozorava na mogućnost infekcija, povišene temperature i nezgoda. Općenito u cijeloj 2013. godini vodite pojačanu brigu o zdravlju, jer će vam Saturn smanjiti imunitet te vas činiti podložnima raznim poremećajima. Vodite računa o štitnoj žlijezdi i svim žlijezdama s unutarnjim lučenjem. Savjetujemo vam da uzimate mnogo vitamina i minerala. Na zdravlje pripazite od 12. 3. do 20.  4. te u svibnju, rujnu i prvoj polovici listopada. Izvrsno ćete se osjećati tijekom veljače, prve polovine ožujka, u srpnju i kolovozu te od 16. 10 do 7. 12. Čuvajte probavu, posebice ako patite od čira na želucu. Godit će vam vježbe opuštanja, autogeni trening, meditacija i slično.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 11. siječnja, 11. ožujka, 10. svibnja, 8 . srpnja, 5. listopad

NAJGORI DANI U GODINI: 10. veljače, 25. travnja, 21. kolovoza, 18. listopada, 17. studenoga

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

POSAO Krećete li u značajne poslovne akcije, zapošljavate li se ili osnivate vlastitu firmu, obavite to potkraj siječnja ili travnja, kada su vam planeti posebno naklonjeni. Saturn koji će boraviti u vašem polju rada može vas učiniti nezadovoljnima općom poslovnom situacijom, a i neki odnosi s kolegama mogli bi biti iscrpljujući. Stoga je ove godine bitno da se prilagodite mogućim promjenama, bilo da su vezane uz novo zaposlenje ili premještaj na već postojećem. Jupiterov pozitivan utjecaj pobrinut će se da vam od 27. lipnja pa do kraja godine otvori vrata financijskog prosperiteta, pa ćete dobro poslovati i biti zadovoljni postignutim rezultatima. Osobito biste u razdoblju od lipnja do kolovoza mogli raditi više nego inače, ali zato i biti zadovoljni saldom na računu. Rujan će biti plodonosan za kreativce i umjetnike te pedagoge i prosvjetare, a kolovoz će biti odličan za putovanja.

LJUBAV Ove će vam se godine sviđati osobe koje vam imponiraju po sigurnosti i položaju, možda čak iz poslovnog kruga ili nešto starije dobi. Takvu biste osobu mogli upoznati u drugoj polovini godine. U veljači i ožujku mogući su nesporazumi s partnerom ili simpatijom, no ti su problemi prolazni i neće vas spriječiti da uživate u strastvenom svibnju, kada će vas maziti Venera u vašem znaku. Bit ćete pjesnički nadahnuti svojom ljubavlju i neizlječivo romantični te u nekog zaljubljeni preko glave. Jedno bi se vaše prijateljstvo moglo pretvoriti u snažnu ljubavnu vezu tijekom ožujka, a tijekom druge polovice godine, osobito u rujnu i listopadu, mogla bi se rascvjetati romansa na poslu. Upozoravamo vas na mjesec travanj, kada biste srce mogli pokloniti zauzetoj ili neiskrenoj osobi, pa pazite da se ne razočarate.

ZDRAVLJE Početkom godine, odnosno u siječnju krasit ce vas samopouzdanje i pozitivan stav prema svemu. Manji pad energije moguć je u veljači i prvoj polovini ožujka, kada biste se trebali pričuvati stresa na poslu te tegoba s dišnim putovima. Od 12. 3. do 20. 4. Mars vam daje pojačanu energiju, pa je to vrijeme odlično za početak dijete i tjelovježbe, budući da će Jupiter u prvoj polovini godine potencirati sklonost debljanju. Napetost i nervoza pratit će vas u svibnju, pa pokušajte odvojiti vrijeme samo za sebe, odmarajte se i opuštajte. U lipnju i prvoj polovini srpnja naglo ćete energetski živnuti, međutim, budite oprezni da biste izbjegli manje nezgode zbog naglosti ili nestrpljivosti. Od srpnja pa sve do 15. listopada bit ćete u odličnoj formi, energični i vitalni, pa ćete moći podnijeti velike količine stresa i napora bez posljedica po svoje zdravlje. No kako će vam tijekom cijele godine Saturn boraviti u polju zdravlja, nije isključeno da ćete rješavati stare kronične boljke i češće posjećivati liječnike.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 10. veljače, 10. travnja, 8. lipnja, 6. kolovoza, 5. listopada

NAJGORI DANI U GODINI: 27. siječnja, 25. veljače, 10. svibnja, 19. rujna, 17. prosinca

Rak 22. 6. - 22. 7.

POSAO Ovo je definitivno vaša godina uspjeha! Došlo je vrijeme ubiranja plodova, pa biste mogli primiti zaslužene nagrade, priznanja i uspjehom okruniti svoja nastojanja. Vaša poduzetnost i sjajna intuicija omogućit će vam da proširite poslovne horizonte. Prekrasni poslovni mjeseci kao što su veljača, ožujak i prva polovina svibnja, pružit će vam prilike za napredak i financijski prosperitet. No tijekom travnja i druge polovine svibnja pripazite jer ćete se suočiti sa zastojima i povećanim odgovornostima u radnoj sredini. Ulazak Jupitera u vaš znak od 27. lipnja sve do kraja godine otvara vam mogućnosti za napredak, a naklonjeni Saturn vaša će nastojanja nagraditi uspjehom. Kolovoz vam donosi financijski uspjeh, a listopad i studeni priznanja i popularnost, osobito ako ste medijski eksponirana osoba. U rujnu pripazite s kime surađujete i pod kojim uvjetima da ne bi bilo neugodnih iznenađenja.

LJUBAV Pred vama je godina za pamćenje koja u vaš život može uvesti nekoga u kome ćete odmah prepoznati svoju srodnu dušu. U prvoj polovini godine mogli biste se zaplesti u mrežu zabranjene ljubavi, no kad uvidite da premalo dobivate, a previše dajete, sami ćete smoći snage izaći iz takvog odnosa. Ožujak će biti mjesec novih ljubavi, a kada Venera u lipnju uđe u vaš znak, mogli biste upoznati nekog tko će vas oboriti s nogu. Toj će se planeti pridružiti i Jupiter, planet sreće, pa tijekom cijele druge polovine godine imate priliku upoznati osobu svog života. Najizglednije da se to dogodi bit će tijekom rujna i početkom listopada. Iako je razdoblje od 6. studenoga pa sve do kraja godine povoljno za vjenčanja, bračni će odnosi u tim mjesecima prolaziti kroz krizu koja će srećom biti prolazna. Dobar Saturnov utjecaj mnogima među vama donosi u život mogućnost da upoznaju stranca ili visokoobrazovanu i produhovljenu osobu, za koju ćete osjećati veliku pripadnost i srodnost.

ZDRAVLJE Prva polovina godine odlična je za obavljanje pretraga, raznih oblika liječenja i terapije, pa čak i zahtjevnijih operacija ako tako nešto planirate učiniti. Odlično ćete se osjećati u veljači i prvoj polovini ožujka koji vam donosi smirenje i puno bolje raspoloženje. Iskoristite to pozitivno razdoblje i posvetite se sebi, svome zdravlju, izgledu i općenito završite sve ono sto ste zapostavili u posljednje vrijeme. Od 13. ožujka do 20. travnja bit ćete izloženi poslovnom stresu, pa neće čuditi ako ćete imati probavnih tegoba ili patiti od bolova u kralježnici. Mnogo bi vam pomogle vježbe istezanja, pilates ili bavljenje jogom. No vaša energija rapidno raste od 21. travnja te tijekom cijelog svibnja kada ćete naprosto procvjetati, biti vitalni i željni dobre zabave i društva. Od 16. 10. do 7. 12. vaše će mentalne sposobnosti zasjati, pa ćete bolje pamtiti i biti veseliji. Mnogo ćete se družiti i izlaziti, što će uvelike pomoći i da se i psihički bolje osjećate.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 11. ožujka, 10. svibnja, 8. srpnja, 5. rujna , 3. studenoga

NAJGORI DANI U GODINI: 27. ožujka, 25. svibnja, 23. lipnja, 18. listopada, 17. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

POSAO Zvijezde će u 2013. godini aktualizirati pitanje posjeda, imovine, prava na nekretnine i ulogu vaših roditelja u vašem životu, osobito u drugoj polovini godine. Mnogi od vas će se osamostaliti, sazreti, odvojiti se od roditelja ili samostalno započeti posao. Tijekom siječnja posvetit ćete se međuljudskim i partnerskim odnosima, pri čemu ćete naučiti mnogo o sebi, ali i drugima. Nemilosrdni Saturn u Škorpionu navest će vas na temeljito preispitivanje svoga života. Mijenjat ćete kriterije i vrijednosti i biti više nego ikad spremni reći "ne" svemu što vas sputava. Druga polovina travnja odlična je za poslove s inozemstvom, dok ćete u drugoj polovini svibnja biti iznimno snalažljivi i produktivni. Od mjeseca lipnja pa do kraja godine osjetit ćete potrebu za povlačenjem, vaše će se ambicije stišati i više ćete uživati u mirnom pozadinskom radu. Mnogi istraživači i inovatori mogli bi doći do zanimljivih otkrića. Poslovno dobri mjeseci bit će kolovoz, rujan i prosinac, dok su u srpnju mogući veći zastoji koji će vas stajati živaca.

LJUBAV Uzbudljiva 2013. godina vaš će ljubavni život ispuniti romantičnim i dubokim osjećajima. Zahvaljujući pozitivnom djelovanju Jupitera, od siječnja do lipnja bit će vam pružena prilika da uživate u primamljivoj mješavini nježnosti i uzbuđenja, avantura i novih ljubavi, s naglaskom na ožujak i travanj. Prva bi dekada mogla proći najburniji proces jer će izloženost djelovanju Saturna prethoditi intenzivnom preispitivanju sebe i svojih potreba. To će vas nagnati da za sebe potražite zrelu osobu, možda znatno stariju od vas, koja će vam pružiti sigurnost. Istodobno pazite da se ne zaplete u ljubavni trokut ili se zateknete kako vam ljubav pruža vezana osoba, koja vas hrani lažnim nadama, što bi se moglo dogoditi tijekom lipnja. Kolovoz i rujan vaši su ljubavni mjeseci kada ćete ući u vezu s nekim tko će vas osvojiti inteligencijom, a novih ljubavnih prilika nećete biti pošteđeni ni od 8.10. do 15.11. kada ženama ovog znaka nije isključena trudnoća.

ZDRAVLJE Očekuje vas turbulentna godina. Česte svađe, nerazumijevanja s okolinom i nervoza neće pridonositi dobrom raspoloženju. Često ćete biti u situaciji da mnogo toga zadržavate u sebi ne bi li izbjegli sukobe, međutim, taj način nije rješenje. Frustracije ne smiju ostati zatvorene u vama jer je to siguran put do raznih poremećaja. U ovoj godini morat ćete se naučiti samodisciplini, a vježbe opuštanja i meditacije višestruko će vam koristiti. U siječnju i veljači mogli biste imati tegoba s kralježnicom, pa bi vježbe joge ili posjet kvalitetnom kiropraktičaru bile od velike pomoći. Odlično ćete se osjećati od 12.3. do 20. 4. kada ćete biti i društveni aktivni. U svibnju se pripazite jače izloženosti stresu, a ljetne mjesece posvetite uživanju na moru, no pazite se sunčanice ili opeklina. Od 29.8. do 15. 10. bit ćete iznimno energični i puni snage, ali nemojte u ničem pretjerivati i vodite uredan život.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 10. travnja, 25. svibnja, 6. kolovoza, 5. listopada, 3. prosinca

NAJGORI DANI U GODINI: 27. siječnja, 25. travnja, 22. srpnja, 21. kolovoza, 3, studenoga

Djevica 23. 8. - 22. 9.

POSAO Ovo će biti godina vašeg uspona pa sva pozitivna razdoblja u godini maksimalno iskoristite. Jupiterov utjecaj na vaše polje karijere u prvoj će polovini godine naglasiti trud, energiju i strpljenje koje ćete neprestano ulagati i iskazivati na radnom mjestu. Iako vas u veljači, ožujku te drugoj polovini svibnja i tijekom kolovoza očekuju različite komplikacije koje će usporiti ostvarenje vaših poslovnih ili imovinskih ciljeva, bitno je da pravilno odgovorite na tekuće probleme i da očuvate svoj poslovni položaj. Unatoč svemu, vaša karijera će se kretati uzlaznom linijom, pa ćete realizirati mnoge želje i planove, osobito tijekom siječnja, prve polovine svibnja i rujna. Od 27. lipnja pa do kraja godine ostvarit ćete mnoge planove, kolege i šefovi će vam u mnogočemu pomagati, a stjecat ćete i zanimljiva, korisna poznanstva. Iznimno uspješni bit ćete u listopadu i studenome, a neke nove, povoljne opcije otvarat će vam se i potkraj prosinca.

LJUBAV Nakon dvogodišnjeg emotivnog nezadovoljstva koji je prouzročio Saturn u Vagi, ova će vam godina donijeti mogućnost da napravite reda u svom ljubavnom životu. Bit će romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstva putem interneta, uzbudljivih erotskih iskustava, pa čak i pojave ljubavi iz prve mladosti, škole ili susjedstva. Najbolje vrijeme za ljubavna zbivanja su siječanj, prva polovina svibnja, lipanj i srpanj, kada ćete uživati u šarenoj lepezi probuđenih osjećaja i otkrivenih strasti. U ožujku, drugoj polovini svibnja te kolovozu i listopadu pripazite na pojavu ljubomore, scena i svađa u braku, iako će taj vatromet osjećaja samo pojačati erotski dio vaše ljubavne priče. Rješavat ćete stambene probleme, možda se useliti u nov stan, no pazite da u svim vašim odlukama ravnopravno sudjeluje i vaš partner. Samce među vama od 6. 11. pa do kraja godine.očekuje velika ljubav kakvu možda nikad niste doživjeli.

ZDRAVLJE Prva polovina godine donosi nešto osjetljive zdravlje, osobito što se tiče unutarnjih organa. Tijekom veljače i prve polovine ožujka pripazite na želudac koji može biti osjetljiv zbog živciranja. Od 24.4. te tijekom cijelog svibnja bit ćete u dobroj formi, pa biste se u tom razdoblju mogli više posvetiti duhovnom radu ili isprobavati razne alternativne metode iscjeljivanja. Lipanj će biti mjesec odličan za druženja, a kako će vam mnogo toga polaziti za rukom, ni dobro raspoloženje neće izostati, Optimizam i entuzijazam pratit ce vas u drugoj polovini godine kada ćete imati Jupiterovu potporu. Ovako dobro raspoloženje pokušajte što dulje održavati, a jedan od načina je i češće bavljenje sportskim aktivnostima. Upotpunite svoju brigu o fizičkom tijelu, priuštite si masaže i aromaterapije. Svakako i učestalim izlascima i zabavom napunite baterije za nepovoljno razdoblje od 16. 10 do 7. 12. kada ćete intenzivno živjeti i prilično trošiti nergiju.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 11. siječnja, 23. lipnja, 19. rujna, 3. studenoga, 17. studenoga

NAJGORI DANI U GODINI: 25. veljače, 25. svibnja, 18. listopada, 17. prosinca

Vaga 23. 9. - 22. 10.

POSAO Pred vama je godina profesionalnog prosperiteta i stjecanja novih iskustava u kojima će dominirati vaša snalažljivost. Mjeseci u kojima ćete sklopiti korisne poslove, napraviti potrebnu reorganizaciju ili uvesti novine u poslovanju su kraj siječnja, početak veljače i svibanj kada ćete mnogo putovati, obrazovati se i upoznavati zanimljive ljude. Općenito proljetni mjeseci upućuju na promjene u radnoj sredini, pa nije isključeno da ćete raditi na posve novom radnom mjestu. Druga polovina godine obilovat će napetim međuljudskim kontaktima, no budite li ustrajni i pouzdani, postići ćete mnogo više nego prošlih godina. Nije isključeno da napredujete u ljetnim mjesecima ili rujnu te da sve koji su vas pokušali spriječiti u napretku jednostavno ostavite iza svojih leđa. Budući da će vam Saturn boraviti u polju financija cijele godine, morat ćete više računa voditi svom novcu, paziti kako ga trošite jer vas očekuje i podosta troškova, najčešće onih neplaniranih.

LJUBAV S lakoćom ćete upoznavati nove ljude i sklapati prijateljstva, pa ćete simpatije nalaziti na različitim mjestima – mogli biste se zagledati u nečije oči dok čekate autobus, na školskom hodniku ili na putovanju. Neke će Vage pronaći srodnu dušu među strancima ili u susjednom gradu, zato vam preporučujemo da budete zanosni i dotjerani u svim prilikama, osobito tijekom veljače, svibnja i srpnja. Nagli preokret vaše veze tijekom druge polovine kolovoza i rujna, mogao bi vas voditi kod matičara. Ove godine činit će vam se nepremostiv jaz između flerta i stvarne veze, pa se nemojte bojati pravih osjećaja i obveza. U bračne odnose sami ćete donijeti puno radosti i nemira, a ako ste prošle godine prenuli vezu ili razvrgnuli brak, nije isključeno da se dogode pomirenja i novi počeci. Upozoravamo vas na loše mjesece, a to su siječanj, kraj ožujka, prva polovina travnja te lipnja kada bi moglo biti većih bračnih kriza, no srećom bit će kratkog daha.

ZDRAVLJE Iako je Saturn u vašem znaku prošle dvije godine prilično oslabio vaš imunitet i činio vas podložnima bolestima, ove godine osjećat ćete se znatno bolje. Prva polovina godine bit će vaše najbolje razdoblje, kada ćete uz svesrdnu Jupiterovu pomoć biti dobrog raspoloženja i optimizmom tjerati sve bolesti od sebe. Jedino trebate pripaziti da se od 12.3. do 20. 4. previše ne iscrpljujete te da više mislite na sebe i svoja zadovoljstva. Budete li ljetovali u lipnju ili prvoj polovini srpnja provest ćete se odlično, dok kolovoz donosi više stresa i živciranja pa ćete i ljetne vrućine teže podnositi. Od 16. 10. do 7. 12. više će vas mučiti psiha i tjeskoba, dok ćete tjelesno biti zdravi. Bilo bi dobro da naučite kakvu tehniku meditacije koja bi vas opustila i da se što manje bavite tuđim problemima jer će vas to previše pogađati, a i nepotrebno ćete se energetski trošiti. Ne zapostavljate druženja, imajte uza sebe uvijek prijatelja s kojim možete o svemu popričati.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 10. veljače, 8. lipnja, 6. kolovoza, 5. rujna. 5. listopada, 17. prosinca

NAJGORI DANI U GODINI: 25. veljače, 27. ožujka, 25. svibnja, 23. lipnja, 18. listopada

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

POSAO Saturn koji će ove godine biti u vašem znaku učinit će vas mudrijima i zrelijima, ali vas i često suočavati s vlastitim slabostima i propustima. Osjećat ćete se pomalo nesigurno i zabrinuto, no to ćete katalizirati u povećan rad, zalaganje i uspjeh već u siječnju, ožujku i prvoj polovini travnja. Jupiterov i Merkurov dobar utjecaj u lipnju i srpnju povećat će vam samokontrolu, pa ćete zasukati rukave i pokazati da mislite ozbiljno. U tome će vam uvelike pomoći vaša dosadašnja poznanstva, kao i ona koja ćete tek sklopiti. Prijateljska naklonost važnih ljudi olakšat će vam napredovanje u kolovozu. Želite li krenuti u novi posao, bez ustručavanja potražite savjet ili partnerstvo prijatelja. Također, ovo je godina u kojoj ćete požnjeti trud ranijih ulaganja, pa će mnogi od vas dovršiti školovanje, diplomirati, dobiti uvažavanje kolega i osjetiti kako se strpljenje isplatilo. Plodni poslovni mjeseci za vas su i listopad i studeni, dok se u rujnu pripazite neiskrenih ljudi koji bi vas mogli iznevjeriti.

LJUBAV Boravak Saturna u vašem znak vodit će vas stazama osjećajne sigurnosti i dubokih promjena koje ćete trajati u idućih dvije i pol godine. Ljubavni pokušaji neće uvijek biti jednostavni, pa biste tijekom veljače čak mogli i odustati od nakane da osvojite simpatiju. No vaša će se upornost isplatiti od 27. lipnja kada vas prekrasan Jupiterov utjecaj voditi u zagrljaj vaše simpatije ili nekoj drugoj, novoj ljubavi. Slobodnima će se u lipnju i prvoj polovini kolovoza pružiti prilika da uspostave ljubavni odnos s osobom iz njihove poslovne sredine ili s nekim iz škole i fakulteta, a nije isključeno ni poznanstvo na ljetovanju. Jesenji će mjeseci s naglaskom na listopad i studeni biti posebno inspirativni, jer će svojim pozivnim planetarnim položajima učvrstiti veze nastale u ovoj godini i odvesti ih pred matičara, a onima u braku obnoviti strasti.

ZDRAVLJE

Budući da će Saturn biti u vašem znaku tijekom cijele godine, morat ćete voditi posebnu brigu o svojem zdravlju. Patite li od kroničnih bolesti, držite ih pod kontrolom pravovremeno se liječeći. Morat ćete mijenjati stil života, unijeti više zdravih i prirodnih namirnica u prehranu i početi se više kretati. U siječnju vam može biti osjetljivo grlo, a možda je vrijeme i za kontrolni pregled kod stomatologa. Budete li fizički aktivniji, bilo da se bavite sportom ili fizičkim radom, svakako pripazite na koljena i donji dio kralježnice. U veljači i prvoj polovini ožujka bit ćete puni pozitivne energije, dok biste u travnju mogli uspješno sanirati tegobe. U svibnju ćete biti prilično iscrpljeni, a žene bi trebale obaviti preventivni ginekološki pregled. Srpanj i kolovoz vaši su mjeseci za odmor i opuštanje, a zbog povoljnog Jupiterovog utjecaja, mnoge vaše tegobe u drugoj polovini godine više neće biti tako izražene. Čuvajte se preosjetljivosti na stres što vas može učiniti tjeskobnima – radite vježbe joge ili se češće podvrgnite opuštajućim masažama.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 11. siječnja, 11. ožujka, 23. lipnja, 8. srpnja, 5. rujna, 3. prosinca

NAJGORI DANI U GODINI; 27. siječnja, 25. travnja, 22. srpnja, 21. kolovoza, 3 studenoga

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

POSAO Promjene će ove godine biti nagle. U prvoj polovini godine raskinut ćete loše odnose i partnerstva te se energično obračunati s neprijateljima. Ugled će vam porasti, a rezultati vaših napora bit će cijenjeni i tijekom siječnja, u drugoj polovini travnja te svibnja. Ženske osobe će vam komplicirati život u lipnju pa stoga pojačajte oprez. U drugom dijelu godine rješavat ćete stambeno pitanje, a mnogi od vas mogli bi hrabro započeti vlastiti posao. Jupiterov utjecaj bit će zaslužan za stjecanje korisnih poznanstava koji vam mogu omogućiti da napredujete, a isto tako bi vam se financijska situacija mogla naglo popraviti – možda dobijete nasljedstvo, prodate nekretninu ili se na neki drugi način okoristite. Poslovi s inozemstvom dobro će se razvijati u kolovozu, a napredak očekujte u rujnu ili prosincu. Ipak, tijekom cijele godine pripazite se podmetanja, neiskrenih ljudi, tajnih neprijateljstava. Ne dajte da zastoji koji vas mogu pratiti ove godine budu razlogom vaše depresije ili nezadovoljstva. Marljivo radite i sve će doći na svoje.

LJUBAV Najbolje vrijeme za sudbonosne susrete, nova zbližavanja i učvršćivanje veza bit će siječanj, veljača i prva polovina travnja, kada će čak i vezani doći u slatko iskušenje nevjere. Najzanosnije vrijeme za ljubav svakako je prva polovica godine, no Saturn će iskušavati vaše osjećajne odnose te vas suočavati s vlastitim manjkavostima i nedostacima. No mnogi od vas raščistit će ljubavne dvojbe, odlučiti se za odnose i partnere koji pružaju sigurnost i izbjegavati veze zasnovane na pukoj tjelesnoj privlačnosti. U srpnju je moguća prava ljetna ljubavna pustolovina s osobom iz druge sredine ili države, a tijekom kolovoza prijateljstvo bi se moglo pretvoriti u ljubavnu vezu. U drugoj polovini rujna i početkom listopada nekima bi se u život mogao pojaviti bivši partner koji će unijeti mnogo nemira u vaš život, osobito ako ste i sami još uvijek slabi na njega. Moguća je obnova veze, no s vremenom shvatit ćete da ste samo gubili vrijeme i živce. Od 8. 10. do 5. 11. brakovi će procvjetati novim nabojem, a samci se naći u nečijem zagrljaju i jako se zaljubiti.

ZDRAVLJE U novu godinu ući ćete puni optimizma, pa ćete siječanj provesti vrijedno radeći, često u pokretu i malo kad umorni. U veljači i prvoj polovini ožujka vrebaju vas obiteljski i financijski problemi koji će se nepovoljno odraziti na vaš živčani sustav. Nastojte se što više odmarati i brinuti o sebi. Snaga vam se vraća već u drugoj polovini ožujka te u travnju, dok ćete u svibnju posjetiti liječnika zbog tegoba koji vas već dulje vrijeme uznemiravaju. Odlično ćete se osjećati u rujnu i prvoj polovini listopada kada ćete plijeniti pozornost svojim vedrim duhom i smislom za humor. Pripazite na krizu koja počinje od 16.10. i traje do 7.12. kada ćete biti izloženi stresu. Prekontrolirajte rad jetre i žuči, pazite na prehranu, a dobijete li kakvu virozu, potrudite se da je odležite do kraja. Ove godine Saturn vam je u nepovoljnom položaju, što otvara put psihičkim tegobama, stoga vodite računa o odmoru, pijte vitamine i minerale i nastojte izbjeći iritantne ljude i situacije.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 10. veljače, 10. travnja, 8. lipnja, 6. kolovoza, 5. listopada, 3. prosinca

NAJGORI DANI U GODINI: 25, veljače, 25. travnja, 25. svibnja, 19. rujna, 17. prosinca

Jarac 22. 12. - 20. 1.

POSAO Prošlogodišnji poslovni napori, zastoji i nepravde koje ste trpjeli napokon ostaju iza vas. Veliki poslovni potezi i financijski pothvati, novu će kalendarsku godinu ispuniti dugo očekivanim uspjehom i napretkom. Sretne će okolnosti rasplamsati vaše originalne ideje i profesionalnu afirmaciju. Vaša prirođena marljivost i sposobnost koncentracije osobito će doći do izražaja u siječnju, veljači, ožujku i travnju kada ćete ostvariti važne poslovne uspjehe i financijske projekte. Oni koji se bave umjetnošću bit će posebno uspješni u svibnju, a nekima među vama tada će se i povećati poslovni obim, a time i bolja zarada. No od lipnja mjeseca pa do kraja godine bilo bi dobro da izbjegavate poslovna partnerstva i javni rad, jer će mogućnost sukoba s javnošću i okolinom biti povećana, osobito u rujnu. Planove ostvarujete u studenome kada bi vam mogla pristići i neka priznanja, a i potkraj prosinca otvorit će vam se neka dosad zatvorena poslovna vrata.

LJUBAV Sretne okolnosti koje najavljuje Saturn u Škorpionu pobrinut će se da vas udvaranje suprotnog spola ne ostavi ravnodušnima, a tijekom siječnja, ožujka i prve polovine svibnja ni postelja vam neće biti prazna. Za slobodne će druga polovina travnja te lipanj i rujan biti nepovoljno razdoblje kada će vas prodrmati prava ljubavna bol. Možda vam neke ljubavi neće biti uzvraćene, ali nećete ostati bez pravih prilika. Neki od vas mogli bi ući u nezaboravnu vatrenu avanturu s kolegom i kolegicom s radnog mjesta, posebice tijekom prve polovine godine . Druga polovina godine posebno je značajna za vezane Jarce jer Jupiterovo kretanje vašim poljem braka najavljuje odluke za vjenčanje ili zaruke. Za to će najbolja razdoblja biti od 23. 7. do 16. 8. te od 12. 9. do 7. 10. kada će se i samci u nekoga zaljubiti. Slobodni bi mogli sresti ljubav života u studenome ili prosincu, a trend zaljubljivanja i sretnih ljubavnih zbivanja nastavit će se i u prvim mjesecima 2014. godine.

ZDRAVLJE Izašli ste iz dvogodišnjeg nepovoljnog razdoblja koje je mnoge Jarce oslabio po pitanju zdravlja. Iako ćete ove godine biti znatno bolje, to ne znači da se trebate opustiti. Pojačajte brigu o sebi, uravnotežite prehranu i više se bavite tjelesnim aktivnostima. U siječnju i veljači energično ćete se uloviti u koštac s izazovima i poslovima, ponajprije zahvaljujući dobrom zdravlju i energiji. Pokušajte štedljivije raspolagati svojom energijom u ožujku i travnju, kada se ne biste smjeli izlagati naporima i iscrpljivati svoj organizam. Pripazite i na koljena! Cijeli ćete svibanj biti zavidne forme, okrenuti tjelovježbi i uljepšavanjima, no u lipnju nisu isključeni pregledi i liječenja. Pripazite od 14.7. do 28. 8., kada ste izloženiji upalnim procesima. Budete li tada boravili na moru, izbjegavajte pretjerivanja u sunčanju kako ne bi bilo neugodnih posljedica. Od 16. 10. do 7. 12. nastupa vaše najbolje razdoblje u godini kada ćete puni optimizma lakše koračati kroz život.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 11. siječnja, 11. ožujka, 10. svibnja, 5. rujna, 3. studenoga, 3 prosinca

NAJLOŠIJI DANI U GODINI: 27. ožujka, 25, travnja, 25, svibnja, 18. listopada,

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

POSAO Ovo neće biti laka godina za vas, stoga ćete morati uložiti dodatnu energiju da uspijete u svojim naumima. U svibnju izbjegnite kupoprodaje nekretnina i poslovanje s neprovjerenim osobama. Manji financijski zastoji u veljači bit će upozorenje da što više štedite svoj novac. Od 5. lipnja pa do kraja godine Jupiter će vam omogućiti stabilizaciju profesionalnog statusa i bolje radne uvjete. Na pravilan ćete način iskoristiti svoje kreativne zamisli i istaknuti se u javnim ili umjetničkim područjima. No tijekom cijele godine pripazite se nepovoljnog Saturnovog utjecaja – kanite li krenuti u privatno poduzetništvo, ništa ne prepuštajte slučaju. Pazite gdje i u što ulažete svoj novac! Ove godine nisu isključene selidbe, kupoprodaje nekretnina ili ćete prostor u kući preurediti u radni. Najbolji mjeseci za kvalitetno poslovanje bit će travanj, druga polovina svibnja, kolovoz, rujan i prosinac, kada ćete postići rezultate vrijedne pozornosti.

LJUBAV Ove ćete se godine zaljubljivati vrlo lako, no pazite da nekome ne slomite srce. Ako ste u braku, planeti će dati novi polet vašem odnosu, a samcima ukloniti zapreke u približavanju osobi koja im se sviđa. Vaše najbolje ljubavno razdoblje je u prvoj polovini godine, kada vam skloni Jupiter donosi susret sa srodnom dušom. Mjeseci sudbinskih poznanstava su veljača, prva polovina travnja te razdoblje od 10. 5. do 3. 6. Žene ovog znaka mogle bi postati majkama, posebno one koje to dugo priželjkuju. Potkraj kolovoza i početkom rujna moguća je veza sa strancem, povratak stare ljubavi ili veza s duhovno bogatom osobom koja će vam otvoriti vrata sasvim drukčijeg svijeta. Iako će ljubav cvjetati kod onih koji su u braku ili vezi, pripazite na nesklono razdoblje u rujnu i prvoj polovini listopada kada bi moglo biti svađa, čak i prekida. Druga polovina godine bit će zanimljiva mnogim slobodnjacima koji bi se mogli zaljubiti u nekog s kime poslovno surađuju, a u čemu prednjači mjesec lipanj .

ZDRAVLJE Zdravlje bi vam ove godine moglo biti posebno osjetljivo, a tome će kumovati Saturn iz znaka Škorpiona. Već ćete u siječnju biti jako osjetljivi, možda i iscrpljeni te oslabljenog imuniteta. Nešto bolja slika neba bit će od 12. 3. do 20. 4. kada ćete se oporaviti od nedavnih boljki, no zato će vas već svibanj staviti pred nova iskušenja, osobito ona poslovne prirode, što će neminovno voditi u stres. Lipanj i prva polovina srpnja bit će vaše dobro vrijeme kada ćete psihofizički biti u savršenom balansu, pa taj pozitivan energetski priljev iskoristite za sve važnije poslove i obveze. Rujan i prva polovina listopada donosi jači pad energije, pa će iscrpljenost biti čest pratitelj svih vaših akcija. Pripazite na kralježnicu, srce i općenito cirkulaciju. Znatno bolje osjećat ćete se od sredine listopada pa do kraja godine, kada će ostvarenje nekih poslovnih planova, nova ljubav ili sadržajan društveni život izmamiti osmjeh na vaše lice.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 10. veljače, 10. travnja, 8. lipnja, 5. listopada, 3. prosinca

NAJLOŠIJI DANI U GODINI: 27. siječnja, 25. travnja, 23. lipnja, 22, lipnja, 17. studenoga

Ribe 19. 2. - 20. 3.

POSAO Ove ćete godine konačno moći odahnuti od briga i problema te svojim poslovnim zamislima dati željeni smjer. Najviše povoljnih situacija očekuje vas u drugoj polovini godine kada biste mogli mnogo putovati, uspješno privesti kraju studiranje i širiti svoje znanje tečajevima, dopisnim školama ili specijalizacijama. U prvoj polovini godine mučit će vas obiteljska pitanja, možda prodaja nekretnine ili ćete razmišljati o pokretanju privatnog posla. Za takve akcije najpovoljniji mjeseci bit će od veljače do travnja kada će vas planeti obasipati čitavom niskom unosnih prilika za profesionalni napredak i uspjeh. Nemojte strahovati da ćete nazadovati na radnom mjestu ili izgubiti posao koji volite. Čak štoviše, nezaposleni će se zaposliti, dok će drugi dobiti povoljne aranžmane u lipnju, srpnju ili kolovozu. Listopad, studeni i prosinac donose priliku za poslovanje s inozemstvom, a vaše originalne ideje i snalažljivost učinit će vas miljenicima šefova.

LJUBAV Pojačano ćete čeznuti za toplim zagrljajem i mirnim ljubavnim vodama, pa ćete u veljači i ožujku učvrstiti svoju vezu, pa čak i uči u brak. Ne treba zaboraviti da Jupiter koji će od 27. lipnja biti u vama prijateljskom znaku Raka potiče plodnost, pa će mnoge žene Ribe u 2013. godini postati majke! Pored Jupitera i Venera će vam biti blagonaklona, donoseći pozitivne preokrete i pregršt mogućnosti za ljubavnu sreću, trudnoću, brak ili novu vezu u ožujku, travnju i svibnju i lipnju. S lakoćom ćete upoznavati nove ljude i sklapati prijateljstva, a zbog pozitivnog djelovanja mudrog i ozbiljnog Saturna na vaš znak, moguće je obnavljanje prekinutih veza i susreta s ljubavima iz prošlosti. Nisu isključene ni veze na daljinu putem interneta ili na putovanjima tijekom rujna i početkom listopada. Loše razdoblje od 23. 7. do 16. 8. obilježit će teškoće u razumijevanju s partnerom, stvarati ljubomoru i svađe, no te će osjećajne oluje biti kratkotrajne.

ZDRAVLJE Ove ćete godine biti izuzetno otporni prema bolestima. Osobito povoljno razdoblje bit će druga polovina godine kada ćete osnaženi Jupiterom odolijevati gripama, prehladama, pa čak i većim bolestima. U prvoj polovini godine pripazite na siječanj, kada ćete biti prijemčiviji na viroze i endokrinološke tegobe. No već od 21. travnja pa cijeli svibanj bit ćete odlična zdravlja, pa je odlično vrijeme za tretmane uljepšavanja, novu boju kose ili duhovni rad na sebi. Manje obiteljske neprilike u lipnju činit će vas nervoznima, no od 27. lipnja pa do kraja godine imate ćete samo povremena lošija razdoblja koja neće ostaviti traga na vaše zdravlje. Eventualno pripazite od 16. 10. do 17. 12. kada će vas iscrpljivati bračni ili međuljudski odnosi, no Jupiterova zaštita čuvat će vaše zdravlje. Bit ćete okrenuti duhovnim sferama, možda svladati kakvu tehniku meditacije, joge i svega što uravnotežuje tijelo i smiruje duh.

NAJBOLJI DANI U GODINI: 11. siječnja, 11. ožujka, 10. svibnja, 8. srpnja, 3. studenoga,

NAJGORI DANI U GODINI: 25. veljače, 25, svibnja, 22, kolovoza, 19, rujna, 17. prosinca

>>Rođeni u siječnju rođeni su da utjeruju porez!

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pancake
12:52 01.01.2013.

pa... nešto će biti bolje, a nešto lošije... kao i svake godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije