Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Predijabetes je vrlo ozbiljno stanje koje se ne smije zanemariti

Dibeticin
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
24.04.2017.
u 08:15

Šećerna bolest ili dijabetes postala je bolest današnjice i u velikoj mjeri je direktna posljedica modernog načina života. Na dijabetes 2 otpada najveći broj dijabetesa i najčešće se razvija kod odraslih soba, a učestalost se povećava s godinama. Postoji određena genetska sklonost no i vrlo izražena povezanost sa stilom života. Zabrinjava činjenica da se dobna granica sve više pomiče pa sve je sve veći broj mlađih ljudi pogođen dijabetesom.

Što je predijabetes?

Predijabetes je stanje kod povišene glukoze u krvi i poremećene tolerancije, no ne u toj mjeri da se dijagnosticira dijabetes. Ipak predijabetes je vrlo ozbiljno stanje koje se ne smije zanemariti jer vodi u dijagnozu dijabetesa i upozorava nas da trebamo nešto učiniti. Uz zdrave životne navike postoje i dodaci prehrani sa sastojcima koji su se pokazali vrlo korisnima u držanju razine glukoze u granicama normalnih vrijednosti.

Foto: Promo

Kontrola razine šećera

Proizvod u ljekarnama koji se ističe zbog kombinacije sastojaka su kapsule s cejlonskim cimetom (Cinnamomum zeylanicum) poznatim kao pravi cimet koji ima vrlo vrijedna svojstva i ne smije ga se miješati s običnim kineskim cimetom koji se koristi u kuhinji. Tu je i važna alfa-lipoična kiselina te ne smijemo zaboraviti kako je za regulaciju šećera u krvi neophodan i dovoljan unos esencijalnog minerala kroma.

Dibeticin – kapsule s pravim cimetom

Dibeticin je dodatak prehrani u kapsulama i dio je hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Proizvod uravnoteženog i optimalnog sastava u dnevnoj dozi sadrži preporučene količine ekstrakta cejlonskog cimetovca, alfa lipoičnu kiselinu te čak 300 % preporučenog unosa kroma koji doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi. Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili ga možete naručiti OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite službene stranice www.pharmoval.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?