Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Postoji 7 tipova ženskih grudi, koji je vaš oblik?

Žene i grudi
Foto: Thinkstock
1/4
09.02.2017.
u 20:30

Kako biste pronašli idealan grudnjak za sebe morate otkriti i koji je točan oblik vaših grudi

Dizajnerica Ra'el Cohen tvrdi da postoji čak 7 tipova ženskih grudi. Poznajete li točan oblik svojih grudi to će vam puno pomoći da odaberete odgovarajući grudnjak za vas.

1. Asimetrične grudi

Nejednake su veličine i oblika, a svaka je različita. Najbolje će vam stajati grudnjak kojem se mogu sklanjati umeci tako da umetak možete ostaviti u onoj košarici koja je manje popunjena.

2. Zvonolike grudi

Tanje su na vrhu, a šire se kako prema dnu. Grudnjak bez naramenica nikako nije preporučljiv jer ovakvim grudima treba grudnjak koji će im davati potporu.

3. Istok-zapad grudi

Prilično ujednačene grudi između kojih je velik razmak. Ženama se savjetuje nošenje push up grudnjaka kako bi se vizualno smanjio razmak između grudi.

4. Bočno postavljene grudi

Slične su kao istok-zapad grudi kad govorimo o razmaku među njima, ali bradavice su okrenute malo više unutrašnjosti. Nosite grudnjake koji na košaricima imaju malo više tkanine.

5. Tanke grudi

Radi se o uskim grudama čije su bradavice okrenute prema dolje. Za blagi dekolte koristite grudnjak sa žicom, ali ne i push up grudnjak.

6. Suzolike grudi

Pune i okrugle grudi koje su lagano spuštene. Također se preporučuje nošenje grudnjaka sa žicom koji nije push up.

7. Okrugle grudi

Ove grudi popunjene su sa svih strani, a pristaju im gotovo svi grudnjaci.

>> Snimatelj se 'zaigrao' i natjecateljici zumirao grudi umjesto glave

Ključne riječi

Komentara 3

RA
raikonen
09:28 10.02.2017.

Nemam sise

VJ
Vl jedi govna
08:23 10.02.2017.

Meni su najbolje ove od 1 do 7

AU
austrougarskigeneral
21:15 10.02.2017.

volim ih vidit gole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije