Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razvoj djeteta

Posebni trenuci: Pogledajte 9 mjeseci trudnoće u 4 minute videa!

Trudnoća
Foto: Youtube Screenshot
1/6
13.01.2017.
u 10:10

Prije 20 godina stvaranje ovog videa nije bilo moguće

Naša visina, boja očiju i kože samo su neke od stvari koje čine čovjeka, a određene su mu već tijekom začeća. Donosimo vam četverominutni 3D videoprikaz punih 9 mjeseci trudnoće. Zapis prikazuje trenutak od pojave embrija u maternici pa sve do rođenja djeteta.

Prije tek 20 godina stvaranje ovog videa bilo bi nemoguće jer tehnologija za snimanje ultrazvuka tada nije postajala.

Pogledajte kako se razvija život u ljudskom tijelu:

 

>> Trudnoća izaziva promjene na ženinom mozgu... Evo kakve...

Komentara 6

DU
Deleted user
11:30 13.01.2017.

Ne razumijem zašto se ovo pokazuje kada se i u ovom trenutku jedan takav život prekida. Da li je ovo što se vidi ljudsko biće ili nakupina stanica?

PR
prdovan
11:14 13.01.2017.

Život se razvija u svakom tijelu.

LU
lunar777
11:18 13.01.2017.

I sad pričajmo o izboru.... Pričajmo o brutalnom ubojstvu kidanjem dijelova tijela različitim instrumentima, negdje čak i do samog porođaja jel jelte tek tada nastaje čovjek, prije toga to jelte nije čovjek. Neš ti liberalne znanosti... ljubavologija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije