Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svakodnevni pritisak

Pod stresom ste? Ovo su najbolji načini za opuštanje prema horoskopskom znaku

Stres
Foto: Thinkstock
1/3
27.03.2017.
u 14:40

Pronaći ono što nas opušta nije uvijek lako. Ne možemo se jednostavno isključiti iz svega pa stoga moramo pronaći druge načine kako isprazniti misli...

Duga je lista stvari koje nam zadaju svakodnevan stres. Kasnimo na posao, djeca su bolesna, kasnimo s plaćanjem računa, opterećuju nas trzavice s partnerom...

Ali bez obzira na to s kojim se poteškoćama suočavamo, znamo da nije zdravo kad se stres nakuplja. A pronaći ono što nas opušta nije uvijek lako. Ne možemo se jednostavno isključiti iz svega pa stoga moramo pronaći druge načine kako isprazniti misli...

Evo nekoliko savjeta kako to postići prema horoskopskom znaku:

OVAN

Oznojite se! Neka sav stres izađe iz vas tako da se dobro oznojite uz napornu tjelovježbu.

BIK

Preuzmite kontrolu nad svojim životom i postignite osjećaj zadovoljstva razbijanjem loših navika te održavanjem zdrave, uravnotežene prehrane pune svježeg voća, povrća, proteina i žitarica.

BLIZANCI

Da biste imali osjećaj urednog života, potražite prave odgovore na pitanja koja vas muče u teškim vremenima. Odgovori koje ćete pronaći dat će vam potreban osjećaj mira i kontrole.

RAK

Ostanite vjerni svojoj unutarnjoj prirodi i povucite se u svoje svetište te se okružite dragim ljudima. Tako ćete pronaći utjehu, sigurnost i mirnoću.

BIK

Kanalizirajte svoju urođenu kreativnu energiju u slikanje, pjesmu ili domišljat obrok kako biste se potpuno opustili.

DJEVICA

Pretočite sve svoje stresove i tjeskobe u produktivno i umirujuće djelovanje poput temeljitog čišćenja ili organiziranja.

VAGA

Iznesite sve stresove osobi od povjerenja koja vam može dati dobar savjet. Pomoći će vam da se opustite i naučite prihvaćati nove spoznaje.

ŠKORPION

Prepustite se sigurnom, osjećajnom seksualnom odnosu s partnerom, čime ćete sigurno umanjiti stres. Intimnost će vam vratiti osjećaj mira, smirenosti i olakšanja.

STRIJELAC

Obratite se pouzdanim osobama kako biste razumjeli stvari koje se događaju oko vas te da biste zadovoljili svoju filozofsku prirodu. Čitanje je također dobar način za opuštanje.

JARAC

Da biste imali veći osjećaj kontrole svog života, napravite plan uz pomoć kojega ćete početi voditi glavnu riječ u svojoj situaciji.

VODENJAK

Unaprijedite svoj um kako biste dobili prijeko potrebne vizije o onome što će vam pomoći u planiranju i ostvarivanju ciljeva.

RIBE

U vrijeme stresa i tjeskobe, okrenite se umirujućoj meditaciji kako biste razbistrili svoj um i pojačali intuiciju.

>>10 zabavnih načina kako se pokrenuti i ostvariti fit formu

>>Što je to paraliza sna i kada se najčešće događa?

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zahvalna
22:54 20.04.2018.

Da neduzim puno, imala sam problem upravo zato sto nisam verovala u postojanje Ljubavne Magije.A ta sila je itekako uticala na moj zivot i moje Familije.ZELIM OVIM PUTEM DA SE ZAHVALIM MELISI NA POMOCI.Radila mi ljubavnu magiju za vracanje voljene osobe.MOZETE JOJ SE SLOBODNO JAVITI JA SAM JOJ PISALA NA +385 9556 31 251 VIBER ILI WAC.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije