Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Pila je vodu s limunom i medom na prazan želudac godinu dana. Evo što se dogodilo

voda s limunom
Foto: Thinkstock
26.03.2015.
u 08:48

Pila je svako jutro godinu dana napitak koji je sama napravila na prazan želudac: sok od pola limuna i žličicu meda prelila je toplom prokuhanom vodom.

Prije pet godina Crystal Davis bila je mlada žena koja je jedva hodala od bolova, a kao voditeljica projekta u velikoj telekomunikacijskoj tvrtki radila je i 12 sati na dan. Da bi to sve izdržala, postala je ovisnica o tabletama protiv bolova.

To je o sebi napisala na svojoj stranici na kojoj čitatelje poziva da isprobaju ono što je i ona sama isprobala.

Pila je svako jutro godinu dana napitak koji je sama napravila na prazan želudac:  sok od pola limuna i žličicu meda prelila je toplom prokuhanom vodom.

Tijekom tog razdoblja njen se organizam transformirao na potpuno neočekivani način, ispričala je.

Nijednom se nije prehladila u godinu dana, više nema nikakve bolove u želucu, nema glavobolje... Više joj, tvrdi, nije potrebna ni jutarnja kava jer se vrlo lako razbudi što joj je šok s obzirom na to da joj je trebalo i sat vremena da se razbudi.

– Zaboravila sam kada sam posljednji put osjećala napetost tijekom prijepodneva.

Presretna rezultatima, nagovorila je i članove svoje obitelji da piju napitak s limunom i medom. Nakon nekog vremena i oni su osjetili ista zdravstvena poboljšanja, tvrdi Davis napominjući kako je krenula s istraživanjem o djelovanju ovog napitka i otkrila da će redovno ispijanje vode, limuna i meda zaštititi od infekcija mokraćnih kanala, poboljšati probavu, hidratizirati debelo crijevo. Med ima jako antibakterijsko djelovanje, a djeluje i tako da želudac proizvodi više "sokova" koji omogućuju organizmu učinkovitije eliminiranje toksina iz organizma, ali i pomaže u održavanju tjelesne težine.

Osim toga, nastavlja svoju priču Crystal Davis, vide se i velike promjene izvana. Limun pruža mnoge pogodnosti za kožu, pomaže da se pročisti krv, voda potiče proizvodnju kolagena pa njena koža blista.

Sve su to, navodi, razlozi da i vi već sutra počnete piti vodu, limun i med.

"Ovo je najjeftiniji i najučinkovitiji način da poklonite zdravlje svom organizmu", poručuje Crystal.

>>Želite li ubrzati metabolizam i trošiti dodatne kalorije? Ubacite u vodu ove 3 namirnice

 

Komentara 70

Avatar pekarr
pekarr
09:38 26.03.2015.

To je Davor Pavuna davno još preporučuio "ujutro voda s limunom"...nema ništa zdravije.

Avatar Maslina
Maslina
11:05 26.03.2015.

To moja baba uzima godinama.

DU
Deleted user
11:51 26.03.2015.

To je 'sponzorirani oglas'...valjda Todorić ima viška umjetnog meda i špricanih limuna na lageru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije