Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ti si bog!'

Ovaj muškarac nosi cigle na gradilištu, a zbog ove je snimke postao pravi hit. Pogledajte čime je 'zapalio internet '

The Wider Image: Brick carrier builds social success Worker Shi Shenwei pulls a wheelbarrow at the construction site of a Buddhist temple in the village of Huangshan, near Quanzhou, Fujian Province, China, September 28, 2016. REUTERS/Thomas Peter
Foto: Reuters
12.10.2016.
u 07:34

Građevinska skela za njega je pravi poligon za vježbanje, a nedavno je odlučio snimiti kamerom svoj uobičajeni dnevni trening i objavio ga je na društvenim mrežama.

Shi Shenewi građevinski je radnik u Kini koji je svoj posao pretvorio u pravo zadovoljstvo. 

On je jedan od graditelja koji nosi cigle na gradilištu budističkog hrama u kineskom selu Huangshan. Dok svi ostali koriste pauzu za ručak, ovaj 23-godišnjak za to vrijeme - vježba!

Građevinska skela za njega je pravi poligon za vježbanje, a nedavno je odlučio snimiti kamerom svoj uobičajeni dnevni trening i objavio ga je na društvenim mrežama. Samo da se vidi kako se posao može pretvoriti u pravo zadovoljstvo i kako je ponekad dovoljno samo biti kreativan i imati dovoljno volje. 

Njegovu tjelovježbu snimao je njegov rođak s čak četiri pametna telefona iz raznih kuteva, a nakon što je snimka objavljena, Shi je postao pravi hit u Kini i ubrzo dobio više od 1,2 milijuna sljedbenika. Ali i nadimak "Brick Carrier Little Wei".

"Ti više nisi majstor, ti si bog!" Napisao mu je to jedan od sljedbenika kao komentar na objavljenu snimku. 

Shi je napustio školu i prestao se školovati zbog ovisnosti o online igricama te se pridružio ekipi građevinskih radnika, a danas je svojom predanošću poslu i vježbanju postao uzor mnogima. 

>>Osvetila se bivšem dečku na urnebesan način! Zbog ovoga što mu je napravila postala je viralni hit 

Komentara 7

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
08:19 12.10.2016.

A kaciga Adidas je awesome

Avatar future Gohan
future Gohan
08:49 12.10.2016.

Bravo. Što dodati.

MA
maxxxx
23:25 12.10.2016.

Lažnjak, dođe na gradilište dok nema nikog i snima se sa 4 kamere, ovo da vježba dok drugi imaju pauzu je najobičniji BS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije