Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad se umiješa sudbina

Nakon tri strašne tragedije, doznala je vijest koja je šokirala cijelu obitelj

Cipele s visokom petom
Foto: Shutterstock
1/5
21.04.2017.
u 08:38

Nakon ove tri tragedije koja je zadesila njezinu obitelj, sudbina joj je, čini se, odlučila "vratiti" trostrukom srećom, za svakog preminula člana obitelji.

Sian Williams (31) , imenjakinja poznate BBC-eve voditeljice (51) koja je vodila bitku s rakom dojke, i sama je doživjela životne traume, i to čak tri.

Otac Kevin preminuo joj u svibnju prošle godine nakon transplatacije srca, a osam mjeseci nakon toga umrli su joj baka i djed s majčine strane.

Nakon ove tri tragedije koja je zadesila njezinu obitelj, sudbina joj je, čini se, odlučila "vratiti" trostrukom srećom, za svakog preminula člana obitelji.  

Tridesetjednogodišnja Sian doznala je da je trudna s trojkama, i to jednojajčanim djevojčicama. To se događa u jednom na 200 milijuna trudnoća. 

Bebe će doći  na svijet na prvu godišnjicu Kevinove smrti u svibnju. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije