Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kraj problemima s izgradnjom mišića – upoznaj tajnu novog preparata za atletsku liniju

mišići
Foto: Shutterstock
1/10
PR
Autor
PR članak
20.01.2017.
u 08:15

Zahvaljujući ovom proizvodu dobio sam 10 kg novih mišića u mjesec dana i izgledam kao pravi muškarac. Više se ne brinem za svoj izgled” - to je najčešće mišljenje među 43 tis. osoba iz cijelog svijeta koje su isprobale novo rješenje za mišićavo tijelo. Što treba napraviti kako bi se pridružio krugu sretnika?

Nova formula upravo ima svoj debut u Hrvatskoj a prije nego otkrijemo njenu tajnu, dobro je upoznati se s koristima koje donosi:

Već nakon tjedan dana ćeš primjetiti da je Tvoje tijelo izrazito promijenjeno: riješit ćeš se nepotrebnog masnog tkiva a ispod kože ćeš osjetiti sve tvrđe i izrazitije mišiće. Osjetit ćeš da imaš više snage i energije a organizam će se regenerirati puno brže.

U određenom trenutku ćeš primjetiti da te žene zainteresirano gledaju a muškarci ljubomorno promatraju. Shvatit ćeš da je dobivanje atletske figure moguće i sve bliže..

Foto: screenshot/facebook

Upoznaj djelovanje 4 sastojka

Kada svakodnevno koristiš novi preparat, aktiviraš njegove sastojke i dovodiš tijelo u stanje stalne izgradnje mišićne mase. Sastojci ove formule uništavaju višak masnoća, snažno ubrzavaju metabolizam i istovremeno stimuliraju procese izgradnje koji se događaju u stanicama. Osim toga, uklanjaju štetne toksine, potpomažu pravilnu cirkulaciju i povećavaju seksualne performanse. Dakle, u čemu leži tajna uspješnosti i popularnosti ove metode?

Za brzo i sigurno dobivanje novih mišića potrebna ti je jedinstvena kombinacija 4 sastojaka: BCAA, kreatina, L-arginina te L-karnitina. To su aminokiseline i organski spojevi koje prirodno postoje u organizmu i odgovorne su za njegove građevne funkcije. Uzimanje tih sastojaka u obliku praška topivog u vodi dovodi do toga da su BCAA, kreatin, L-arginin i L-karnitin još više kondenzirani i lakše se apsorbiraju. Zahvaljujući tome djeluju odmah nakon unošenja u organizam.

Novi preparat brzo je postao poplaran među muškarcima koji žele dobiti idealno izgrađenu figuru. Dobio je blagonaklono mišljenje među profesionalnim bodybuilderima. Prošao je rigorozna istraživanja i certificiran je. Non-stop dobiva pozitivna mišljenja od novih osoba koje su zamijenile masnoću mišićima.

Foto: screenshot/facebook

Dobio sam mišiće, izgubio sam masnoće”

Tako se dogodilo barem u slučaju 34-godišnjeg Petra iz Daruvara:

„S ovim proizvodom počeo sam dobivati mišićnu masu jako brzo. Nakon ta dva dana doslovno 2 kg mišića više. To sredstvo je uništavalo moje masnoće a moji su mišići bili sve vidljiviji! Ova je formula u potpunosti sigurna jer sam se osjećao zdravo i imao sam mnogo energije cijelo vrijeme. U mjesec dana zamijenio sam 12 kg viška u 10 kg mišića. Vrlo sam zadovoljan!”

Inovatvni prašak s BCAA, kreatinom, L-argininom I L-karnitinom odnedavno je dostupan u Hrvatskoj. Danas ga dobivaš s popustom unutar kluba za popust. Klikni na link niže, upoznaj priče osoba koje su već izgradile nove mišiće i vrati muški izgled VEĆ SADA.

Klikni ovdje kako bi dobio atletsku liniju s novim preparatom >>

Želite prijaviti greške?